Lijepa južnoafrička glumica i bivši model zna iskombinirati odjeću, frizuru i šminku kako bi postigla efekt pomlađivanja. Po pariškim ulicama prošetala je u kožnatim hlačama, 'starkama' i bez naglašene šminke te je neodoljivo podsjetila na tinejdžericu


Charlize Theron
je emotivna potpora zaručniku Seanu Pennu na zahtjevnoj promotivnoj turneji za njegov posljednjih film The Gunman po europskom kontinentu.

Slobodan trenutak u prenatrpanom rasporedu iskoristila je za šetnju pariškim ulicama i ručak u restoranu Le Voltaire. U kožnatim hlačama i tenisicama te s kosom skupljenom u nehajni repić, južnoafrička glumica stara 39 godina neodoljivo je podsjećala na tinejdžericu.

Tom efektu dodatno je doprinijelo lice bez šminke, koje je lijepa Charlize djelomično sakrila sunčanim naočalama. Casual stajling zaokružila je pletenom vestom i maramom, te kaputom kojeg je nosila prebačenog preko ruke.

Charlize Theron obično plijeni pažnju na crvenom tepihu u dizajnerskim komadima, no u privatnim trenucima prednost daje udobnosti. U našoj fotogaleriji pogledajte kako glumica izgleda daleko od blještavila svečanih događanja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju