Charlize Theron 2020. godina počela je sjajno. Slavna glumica nominirana je za Oscara u kategoriji najbolje glavne glumice za svoju izvedbu u filmu "One su bombe" redatelja Jaya Roacha.

U drami koja prati borbu novinarki Fox Newsa protiv seksualnog uznemiravanja čelnika te TV postaje Rogera Ailesa, Charlize glumi Megyn Kelly, jednu od dvadeset žena koje su igrale važnu ulogu u njegovu svrgavanju.

"Rad na ovom filmu jedan je od vrhunaca u mojoj karijeri. Voljela bih da nikad nismo morali ispričati priču iz ovog filma, ali ponosna sam na cijeli tim zato što smo je uspjeli ispričati s puno milosti, osjetljivosti i humanosti. Želim zahvaliti svojim kolegama producentima, našem nevjerojatnom redatelju Jayu Roachu, briljantnom scenaristu Charlesu Randolphu i multitalentiranoj grupi glumaca i umjetnika koji su dali sve od sebe i svog talenta tijekom rada na filmu. Sretna sam i blagoslovljena zbog ovoga što radim i zbog ljudi s kojima radim i zauvijek zahvalna Akademiji", poručila je glumica.

Svaki slobodan trenutak Charlize provodi sa svojom djecom, a nakon vijesti o nominaciji viđena je s kćerkicom August. Nakon obilaska trgovina namještajem mama i kći otišle su u jednu slastičarnu kako bi dodatno zasladile svoj dan.

Predivna Charlize u svakodnevnim prigodama vjerna je jednostavnim i udobnim odjevnim kombinacijama pa dane uglavnom provodi u trapericama, a jedan od njezinih omiljenih modela su i crne skinny traperice.

I druge žene obožavaju taj prilagodljivi model koji se lako kombinira s ostalim odjevnim komadima. Modni znalci odavno su potvrdili kako je upravo ovaj model u crnoj ili tamnoplavoj boji tip traperica koji sjajno pristaje svim ženama bez obzira na oblik i veličinu figure.

Da izgleda fantastično na vitkoj i vretenastoj figuri, potvrđuje i posljednje izdanje Charlize Theron, a koliko te traperice vole obline, dokazuju druge slavne dame, poput Ashley Graham, koja ih također često nosi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju