Glumica Charlize Theron u privatnom životu često bira kombinaciju tajica i tenisica, a tog izbora držala se i za posjet bolnici u Los Angelesu.

Galerija Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama - 3 Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama - 5 Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama - 4 +1 Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama  

Lijepa oskarovka fotografirana je dok je sa svoje dvoje djece odlazila s parkirališta bolnice, a svi su nosili zaštitne maske na licu.

Čvrstu atletsku figuru Charlize je istaknula u crnim tajicama koje ipak nisu sasvim obične jer imaju bijelu crtu sa strane koja vizualno stanjuje i produžuje noge, što taj model čini naročito poželjnim ženama koje žele taj efekt. Zanimljivo je i da se bijela crta nalazi samo na desnoj nogavici, što tajice čini još atraktivnijima.

Jednostavnom sportskom stajlingu 44-godišnja glumica dodala je još dva vrlo nosiva komada, običnu crnu majicu s dugim rukavima i udobne bijele tenisice.

Charlize Theron: Hrabre "mokre" tajice i tenisice koje i Hrvatice obožavaju nositi Charlize Theron u mokrim tajicama i tenisicama - 2 Charlize Theron u mokrim tajicama i tenisicama - 4 Charlize Theron u mokrim tajicama i tenisicama - 3 +1 Tenisice Adidas Stan Smith

Eva Longoria i Charlize Theron nose slične tenisice - 8 Eva i Charlize izabrale slično: Omiljene tenisice u kojima ništa ne žulja

Charlize Theron u Diorovoj haljini na dodjeli nagrada BAFTA - 3 Charlize Theron: Haljina koja bi bila "previše" za velike grudi

Charlize Theron pokazala je i novu frizuru. Donji dio svoje kratke kose obojila je u tamno dok je gornji dio i dalje u prepoznatljivoj plavoj boji slavne glumice.

Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama - 1 Charlize Theron nosi crne tajice koje sa strane imaju bijelu crtu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju