Charlize Theron zablistala je na premijeri filma 'The Last Face' u Cannesu kojeg je režirao njen bivši dečko Sean Penn. Charlize i Penn sreli su se na premijeri, a prelijepa glumica itekako je bila 'spremna' za susret s bivšim

Charlize Theron pokazala je dva fantastična modna izdanja na 69. Filmskom festivalu u Cannesu na predstavljanju filma 'The Last Face' u kojem glumi. Za novinarsku konferenciju odjenula je čipkastu Givenchy haljinicu, dok je na premijeru došla u crnom odijelu s potpisom Diora ispod kojeg je nosila bijelu košulju s vrlo dubokim dekolteom.

Bio je ondje i redatelj filma, Charlizin bivši dečko Sean Penn koji sigurno nije ostao ravnodušan na ljepotu svoje bivše partnerice.

U drami 'The Last Face' uz 40-godišnju Charlize Theron glume i Javier Bardem, Jean Reno, Adele Exarchopoulos, Zubin Cooper i drugi. U filmu Charlize glumi liječnicu Wren Petersen koja kao članica humanitarne organizacije Liječnici bez granica u Zapadnoj Africi pomažući siromašnima i stanovništu pogođenom ratnim sukobima.

Wren se zaljubi u zgodnog kirurga Miguela Leona (Javier Bardem), no kada dozna Miguelovu tajnu njihova ljubav nađe se na velikoj kušnji...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju