Na snimanju televizijskog showa "Jimmy Kimmel Live!" Charlize Theron štikle je zamijenila tenisicama i nosila ih uz večernju toaletu. Napravila je to iz potpuno razumljivog razloga

Glumica Charlize Theron opustila se na snimanju emisije "Jimmy Kimmel Live!" pa je u jednom trenutku vrtoglave štikle koje je nosila uz dugu večernju haljinu ukrašenu tilom i prozirnim detaljima obula bijele tenisice.

I ova 'nespretna' kombinacija lijepoj 41-godišnjakinji stoji dobro, možda zahvaljujući i njenoj visini od 177 centimetara

I to nije bilo sve! U ruke je uzela košarkašku loptu i tako sređena uputila se na košarkaško igralište gdje je s voditeljem Jimmyjem Kimmelom odmjerila snage u gađanju koša.

Charlize je udobnost bila ispred elegancije te je htjela imati potpunu komotnost dok je igrala košarku. No i ova "nespretna" kombinacija lijepoj 41-godišnjakinji stoji dobro, možda zahvaljujući i njenoj visini od 177 centimetara jer haljina ovakvog voluminoznog donjeg dijela u kombinaciji s ravnim cipelama, naročito tenisicama, ne bi laskala figuri žena nižeg rasta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju