Charlize Theron iz Los Angelesa je doputovala u New York zbog sudjelovanja na festivalu Global Citizen. Taj festival i istoimena organizacija od 2012. godine okupljaju aktiviste, filantrope, svjetske vođe, umjetnike i građane diljem svijeta s ciljem rješavanja problema ekstremnog siromaštva. U sklopu raznih akcija dosad je partnerima organizacije diljem svijeta koji se bore protiv siromaštva distribuirano nešto više od 43 milijarde dolara.

Galerija Charlize Theron na festivalu Global Citizen Charlize Theron u visokim čizmama Charlize Theron odlazi na večeru u jedan njujorški hotel +1 Visoke čizme vraćaju se u modu

Među brojnim poznatim ambasadorima inicijative nalazi se i Charlize. Lijepa 48-godišnjakinja na festival je došla u sjajnoj kombinaciji u kojoj se najviše istaknula asimetrična kožnata suknja modne kuće Alexander McQueen. Glumica ju je spojila s crnim topom i kratkim bijelim sakoom, a umjesto štikli koje bi bile pomalo predvidljiv odabir obuće odlučila se za čizmice u vojničkom stilu.

Charlize Theron na festivalu Global Citizen Charlize Theron na festivalu Global Citizen (Foto: Afp)

Uoči festivala uputila se na večeru u jedan njujorški hotel, odjevena u jednostavniju i ležerniju kombinaciju. Kratke hlačice s kariranim uzorkom nadopunila je običnim crnim puloverom, a na nogama je imala povratnički model čizama.

Charlize Theron odlazi na večeru u jedan njujorški hotel Charlize Theron odlazi na večeru u jedan njujorški hotel (Foto: Profimedia)

Većina se sigurno sjeća ludnice koju je prije 10-ak godina izazvala popularnost visokih čizama. Modeli iznad koljena koji mogu sezati i do bedara bili su must have i doslovno smo ih viđali na svakom koraku. Kako to obično biva s velikim trendovima, nakon godina popularnosti nastupilo je zatišje, ali sada se visoke čizme opet vraćaju u modu.

Visoke čizme vraćaju se u modu Visoke čizme vraćaju se u modu (Foto: Profimedia)

Najavio je to i Vogue istaknuvši široke nabrane modele koji ne prianjaju uz nogu kao one koji će dominirati. Međutim, sudeći prema kombinaciji Charlize Theron, sada je pravo vrijeme da iz ormara izvadimo i stare uže modele u kojima smo uživali prije nekoliko godina i ponovo ih uvrstimo u svoja izdanja.

Charlize Theron u visokim čizmama Charlize Theron u visokim čizmama (Foto: Profimedia)

Jeste li spremni? Devet novih modela cipela koje će vladati ove jeseni Prada, jesen/zima 2023./2024. Saint Laurent, jesen/zima 2023./2024. Molly Goddard, jesen/zima 2023./2024. +5 Rodarte, jesen/zima 2023./2024.

Glamurozne kratke hlačice? I to je moguće, pogotovo kad ih nosi Charlize Theron Dior, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Charlize Theron na premijeri filma Fast X Charlize Theron na premijeri filma Fast X +1 Charlize Theron na premijeri filma Fast X

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju