Charlize Theron gostovala je u televizijskom showu "Jimmy Kimmel Live" u Los Angelesu, a na snimanje je došla odjevena u mini haljinu i crne štikle. Glumica je istaknula svoju fenomenalnu figuru i pokazala da je, nakon što se bila udebljala 15 kilograma, ponovno vratila vitku liniju

Glumica Charlize Theron lani se udebljala 15 kilograma zbog uloge u komediji "Tully" u kojoj glumi mamu troje djece koja se suočava sa svim izazovima majčinstva. Puniju figuru pokazala je u listopadu na dodjeli nagrada amfAR Inspiration Gala gdje se, primajući nagradu za za širenje svjesnosti o borbi protiv AIDS-a, našalila i rekla:

'Charlize Theron u mini haljinu s leopard uzorkom i crnim štiklama maksimalno je naglasila duge, istesane noge '

Trenutno sam vrlo debela.

No, šest mjeseci kasnije lijepa 41-godišnja opet ima vitku liniju, a kako dobro izgleda jasno je s fotografija snimljenima dok je u četvrtak dolazila na snimanje showa "Jimmy Kimmel Live" u Los Angelesu gdje je gostovala u sklopu promoviranja svog novog filma "The Fate Of The Furious". Charlize je odjenula mini haljinu s leopard uzorkom i crne štikle koje se vežu oko gležnja, a takvom kombinacijom maksimalno je naglasila duge, istesane noge.

U galeriji pogledajte fotografije Charlize Theron koje dokazuju da je predivna glumica vratila staru liniju, ali i da joj putenije tijelo i punije lice stoje jednako dobro kao i vitko tijelo i uže lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju