Catherine Middleton ima dvojnicu! No, riječ je zapravo o glumici koja će vojvotkinju utjeloviti u filmu "King Charles III" koji se ovih dana počeo snimati u Velikoj Britaniji

Život britanske monarhije okupira pažnju cijelog svijeta, a djelić znatiželje javnosti utažit će drama "King Charles III" koja se počela snimati u Velikoj Britaniji u produkciji televizijske kuće BBC. Film je rađen prema istoimenoj nagrađivanoj predstavi, a adaptirat će je autor predstave Mike Bartlett. Radnja prati turbulentan dolazak na tron kralja Charlesa nakon smrti kraljice Elizabete II i kaos koji nastane kada odbije potpisati kontroverzni račun.

Veliki broj Britanaca izrazio je nezadovoljstvo izborom glumice koja će utjeloviti njihovu vojvotkinju jer smatraju da po ničemu nisu slične

Kralja Charlesa igrat će glumac Tim Pigott-Smith, koji ga je utjelovio i u predstavama na West Endu i Broadwayu, ali ono što je mnoge najviše zanimalo bilo je tko će glumiti vojvotkinju Catherine Middleton, a ime glumice je Charlotte Riley.

Britanska glumica najpoznatija je po ulogama u "London Has Fallen" i "Peaky Blinders", a zbog prilike da utjelovi Catherine Middleton 34-godišnja glumica vrlo je uzbuđena.


Ovo je toliko jedinstven projekt. Biti i moderan i bogat i glumiti nekoga tko je stvaran, ali opet potpuno izmišljen za ovu priču, za glumca je uzbudljiva prilika. Catherine Middleton je stvarno zanimljiva žena, naročito unutar konteksta ove predstave, i to je izazov kojem se zaista veselim, rekla je Riley za BBC.

Charlotte Riley udana je za slavnog britanskog glumca Toma Hardyja s kojim ima jedno dijete. Ona i Catherine Middleton su vršnjakinje, a Charlotte je rođena samo 11 dana prije vojvotkinje.

Veliki broj Britanaca izrazio je nezadovoljstvo izborom glumice koja će utjeloviti njihovu vojvotkinju jer smatraju da po ničemu nisu slične te su komentirali:

Charlotte Riley uopće ne sliči na Catherine, kakav čudan izbor glumice. Predviđam neuspjeh filma...

Obje su prelijepe, ali nisu slične.

A vi u foto galeriji procijenite jesu li Charlotte Riley i Catherine Middleton zaista toliko različite.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju