Veliki novitet koji je stigao i na naše tržište.

Globalni trendovi ukazuju na sve veću pozornost kvaliteti života.

U cijelom se svijetu, pa tako i kod nas, sve veća pažnja poklanja onome što jedemo, raste nivo osviještenosti o sastavu prehrambenih proizvoda, pridajemo važnost kvaliteti namirnica dok se istodobno ne želimo odreći odličnog okusa. Inspiriran globalnim trendovima, Intersnack Adria, vodeći domaći proizvođač u kategoriji slanih grickalica, predstavlja veliki novitet koji je stigao i na naše tržište – novi Chio čips od leće!

PR PR (Foto: PR)

Chio čips od leće prati globalne healthy lifestyle trendove i stoga pripada Better for you segmentu koji podrazumijeva zdraviji sastav proizvoda i ponudu te odgovara potražnji za proizvodima boljima za nas.

Chio čips od leće – brojni benefiti u dva popularna okusa

PR PR (Foto: PR)

Novi Chio čips od leće nudi brojne benefite, a na hrvatsko tržište dolazi u dva odlična okusa - Paprika te Sour Cream & Onion. Chio čips od leće vegetarijanski je proizvod na bazi žute leće, ima visok udio vlakana i proteina te čak 40% manje masti u odnosu na uobičajeni čips.
Osim brojnih benefita, ono što kod ovog čipsa osvaja jest njegova hrskava tekstura i bogat okus, a činjenica da je kao takav zdraviji je bonus koji čini razliku u odnosu na drugi snack.


Chio čips od leće – lokalni proizvod proizveden u Hrvatskoj

PR PR (Foto: PR)


Posebno veseli činjenica da je Chio čips od leće lokalni proizvod proizveden u Hrvatskoj.


Intersnack Adria tržišni je lider u kategoriji slanih grickalica na hrvatskom tržištu. Najpoznatiji brendovi u portfelju kompanije su Čipi Čips, Chio, Kroki Kroket, Tip Top, Pom Bär i Nutline. Čipi Čips je prvi i vodeći hrvatski čips, brend s tradicijom od 1977., proizveden od 100% hrvatskog krumpira. Zahvaljujući uspjehu kompanije i brenda Čipi Čips na hrvatskom tržištu, u tvornici u Hercegovcu 2020. kreće proizvodnja internacionalnog brenda čipsa – Chio, koji se također proizvodi od 100% hrvatskog krumpira, a od svibnja ove godine proizvodnjom Chio čipsa od leće u Hercegovcu, Intersnack Adria dodatno jača poziciju lidera u proizvodnji i distribuciji slanih grickalica u Hrvatskoj i regiji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju