Na Pariškom tjednu mode koji trenutno traje, najpoznatiji svjetski dizajneri pokazali su svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine. Jedna od najiščekivanijih revija svakako je bila onda modne kuće Chloe, a pažnju su posebno plijenile njihove slavne torbice.

Galerija Torbe modne kuće Chloe za proljeće/ljeto 2019. godine - 4 Torbe modne kuće Chloe za proljeće/ljeto 2019. godine - 7 Torbe modne kuće Chloe za proljeće/ljeto 2019. godine - 9 +6 Torbe modne kuće Chloe za proljeće/ljeto 2019. godine

Unatoč trendovima koji dolaze i odlaze, torbe francuske modne kuće Chloe koje uvijek imaju dašak klasike i bezvremenosti, i dalje imaju svoje mjesto na listi najpopularnijih torbi. Njihove torbe nosive u gotovo svakoj prilici žene jednostavno obožavaju, a i naše pjevačice Severina i Nina Badrić u garderobi imaju model torbe Chloe.

Torbe modne kuće Chloe osvajaju spojem klasičnog i modernog te ne silaze s liste najpopularnijih torbi



Svog prepoznatljivog dizajna slavna francuska kuća držala se i u kreiranju kolekcije torbi za sezonu proljeće/ljeto 2019. godine. Novi modeli prikazani su na Pariškom tjednu mode, a na njima dominiraju bezvremenska smeđa boja, lakirani materijali, ukras u obliku slova C i prepoznatljivi detalj modne kuće Chloe – prsten.

Kakve trendove, kad je o ženskim torbama riječ, za iduću godinu donosi Chloe pogledajte u fotogaleriji.

Torbe modne kuće Chloe za proljeće/ljeto 2019. godine - 2 Torbe modne kuće Chloe za proljeće/ljeto 2019. godine (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju