Chrissy Teigen rodila je kćerkicu Lunu prije mjesec dana, te se u rekordnom roku vratila u fit formu zbog čega se našla na meti kritika


Chrissy Teigen
rodila je svoje prvo dijete – kći Lunu, sredinom travnja ove godine. Zgodna manekenka i autorica hvaljene kuharice 'Cravings' u trudnoći je dobila minimalni broj kilograma, a neposredno nakon poroda vratila se u top formu.

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Iako su brojni obožavatelji novopečene mame iskoristili društvene mreže, a prvenstveno Instagram kako bi joj čestitali na lijepom izgledu, našlo se i onih koji su joj zamjerili brz povratak u stare traperice.

 

A photo posted by John Legend (@johnlegend) on


'Ugh, prestani. Zbog tebe se stvarni ljudi s bebama koji ne mogu smršaviti nakon poroda, osjećaju loše,' samo je dan od negativnih komentara koje je Chrissy Teigen primila nakon što je objavila vlastitu fotografiju u ogrtaču koji je razotkrio kratke hlačice od trapera i ravan trbuh u kratkom topu.

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Kritičare je dodatno isprovociralo što Chrissy na fotografiji, koja je snimljena tri tjedna nakon poroda, priprema kalorični obrok sastavljen od pečenih jaja na kajganu s dodatkom piletine i slanine. Ovakva se hrana može naći u njenoj kuharici, ali je i sastavni dio njene svakodnevne prehrane.

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Slavna manekenka dosad nije reagirala na internetske provokacije, kojih ima dosta otkada je postala majka. Neki su joj već zamjerili što je nekoliko dana nakon poroda sa svojim suprugom otišla na večeru bez bebe.

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju