Za dobru kombinaciju nisu nam nužno potrebni odjevni komadi i dodaci po posljednjoj modi.

Galerija Tea Kutle Tea Kutle u lijepoj street style kombinaciji Street style kombinacija Tea Kutle +0 S jednostavnim komadima klasičnog kroja može se stvoriti sjajna elegantna kombinacija

Najbolji rezultati često se postižu s onim najjednostavnijim komadima klasičnih krojeva i boja, a kada se oni podignu nekim dobrim detaljem dobivamo elegantno i svestrano izdanje primjereno za razne prigode.

Upravo je takva kombinacija u kojoj je Tea Kutle prošetala zagrebačkim Trgom bana Jelačića.

Tea Kutle u lijepoj street style kombinaciji Tea Kutle u lijepoj street style kombinaciji (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Kada je u pitanju odjeća, ova lijepa brineta posegnula je za bijelom košuljom, apsolutnim klasikom ženskog (ali i muškog) ormara, a kombinirala ju je sa tamnocrvenim hlačama ravnog kroja.

Crna torba savršeno se uklopila u ovu neutralnu paletu boja, ali zato su njezine cipele odskočile i postale onaj detalj koji podiže kompletno izdanje. Odabrala je efektan model balerinki sa životinjskim uzorkom ukrašen slatkom crnom mašnom.

Street style kombinacija Tea Kutle Balerinke s leopardovim uzorkom (Foto: Slaven Janđel)

Modni znalci uvijek govore kako životinjski uzorak treba pažljivo dozirati u kombinacijama jer se s pretjerivanjem može dobiti potpuno suprotan efekt od željenog. Ako niste sigurni kako ga kombinirati, najbolje je započeti s manjim detaljima poput torbice ili marame, a super ideja su i cipele sa životinjskim uzorkom baš poput ovih.

Koliko se dobro mogu uklopiti u izdanje pokazala nam je upravo Teina kombinacija. Pronašli smo nekoliko modela cipela sa životinjskim uzorkom idealnih za jesenske kombinacija, a kako izgledaju provjerite u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju