Hrvatska dizajnerica cipela Dragana Čučković sa stalnom milanskom adresom u Dubrovniku je nedavno snimila kampanju za svoju novu kolekciju


Dragana Čučković
prije 17 godina otišla je u Italiju kako bi se školovala, no nije niti sanjala da će jednog dana njene kreacije nositi slavne manekene na milanskom i njujorškom tjednu mode. Iako je  na početku svoje karijere kreirala vjenčanice, vrlo brzo se preusmjerila na dizajniranje cipela.

Hrvatska dizajnerica Dragana Čučković s milanskom adresom vjeruje da je idealna potpetica na cipelama do 9 centimetara. Sve iznad toga smatra neudobnim za nošenje.

Otišla sam u Milano jer sam od malena maštala da ću raditi nešto s modom,’ započinje priču talentirana dizajnerica cipela iz Borova koja je temelje obućarstva naučila od svojih djedova i mame kad su radili u istoimenoj tvornici.

No njezin put do uspjeha nije bio jednostavan ni lagan. Jedno vrijeme prodavala je cipele velikih modnih brendova poput Givnechyja, Kenza, Celine i slično, a radila je u kućama visoke mode. Kada se svega toga zasitila, sestra joj je predložila da počne sama kreirati svoju obuću.

Mislim da je najudobnija visina potpetica od 8 do 9 centimetara. Sve preko toga bit će jako neugodno. Dakako, važno je i da radite cipele s dobrim kalupom,’ ističe Dragana, koja potpisuje zanimljive modele cipela pod brendom Reda Milano.

Kako izgledaju Draganine kreacije iz nove kolekcije, pogledajte u video prilogu InMagazina, a u našoj fotogaleriju ovosezonske modele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju