Jeste li čuli za cipele Nikoline Poropat? Cipele su to koje na domaćem tržištu postoje tek od nedavno no već su zapele za oko brojnim ljubiteljima mode, ali i onima željnim ugodnog koraka

Galerija Cipelice radosnice (Foto: NinaNina Fashion) Cipelice radosnice (Foto: NinaNina Fashion) Cipelice radosnice (Foto: NinaNina Fashion) +3 Cipelice radosnice (Foto: NinaNina Fashion) Nikolina Poropat dizajnerica je iz Rovinja sa zagrebačkom adresom. Dugi niz godina bila je zastupnik za brojne brendove u Hrvatskoj no sada se odlučila posvetiti vlastitoj kolekciji. Nikolina je pokrenula brend NinaNina_Fashion i tako krenula koračati u pravu modnu avanturu.

Njezine cipele su uistinu posebne jer svatko tko ih poželi nositi sam bira boju i printeve koji će krasiti njegovu cipelu. NinaNina za sada ima četiri ženska i tri muška modela, no tu je sedamnaest printeva pa tako svaka cipela izgleda drugačije. NinaNina uz cipele nudi i torbe te kapute, no u ovoj fazi svojeg razvijanja stavlja naglasak na cipele.

NinaNina cipele mogu izgledati baš onako kako vi želite. Odaberete jedan od zadanih modela, a s bojama i printevima možete se igrati koliko god želite.

Svi želimo udobnu obuću, a dizajn nam je svima važan. Danas je u Hrvatskoj teško pronaći cipelu koja je drugačija i baš to je bio moj cilj – napraviti cipelu koja neće biti poput ostalih, koja će pričati svoju priču. NinaNina cipele mogu izgledati baš onako kako vi želite. Odaberete jedan od zadanih modela, a s bojama i printevima možete se igrati koliko god želite, kazala je Nikolina Poropat čije se cipele u kratko vrijeme nose u Hrvatskoj, ali i Ljubljani, Beogradu i Sarajevu.

Mnogi za NinaNina cipele kažu da su cipelice radosnice jer sam osmisliti svoju obuću i gaziti cipele kakve nema nitko ili ima malotko, uistinu je korak iz snova. Cipele su lijepe, ali i udobne. Posebne i drugačije. Cipele su to u kojima kupac šeta ponosno.

 ''Hej, gdje si kupio te cipele“, pitanje je s kojim se najčešće susreću ljudi koji nose ovaj novi hrvatski brend.

 Cipele se za sada mogu naručiti putem facebooka i instagrama na profilu NinaNina Fashion. Cipelice radosnice (Foto: NinaNina Fashion) NinaNina cipele mogu izgledati baš onako kako vi želite. (Foto:NinaNina Fashion) Foto: NinaNina Fashion

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju