Imaš problema s aknama i prištićima? Primjećuješ svaku nepravilnost na svojoj koži? Njega kože sklone nepravilnostima moguća je uz korištenje pravilne kozmetike.

 

 Redovitim i pravilnim korištenjem proizvoda za njegu lica, moguće je regulirati nepravilnosti tena, posebno ukoliko znaš koji tip kože imaš. Masna i mješovita koža zahtijevaju specifičan odabir kozmetike koja će regulirati pretjeranu proizvodnju sebuma i smanjiti mastan sjaj lica, posebno u T-zoni, odnosno na području čela, nosa, usana i brade.

Kako bi odgovorili na potrebe brojnih žena i djevojaka koje se bore s aknama, ožiljcima i neujednačenom površinom kože, Vichy je osmislilo My Make-up Prescription - kutiju koja se sastoji od tri proizvoda koji odgovaraju problematičnom tenu i savršeno se uklapaju u tvoju svakodnevnu beauty rutinu njege lica.

Korak 1 – Temeljito čišćenje

Kako bi koža lica bila temeljito očišćena potrebno ju je čistiti dva puta dnevno, a tek onda je spremna za daljnje korake tvoje rutine. Svakog jutra potrebno je očistiti ju od nečistoća koje su se nakupile za vrijeme spavanja, dok je navečer kožu potrebno očistiti od ostataka make-upa i nečistoća nakupljenih kroz dan. Vichy Normaderm gel za dubinsko čišćenje problematične kože hipoalergeni je proizvod i ne sadrži paraben, što ga čini prikladnim i za najosjetljiviju kožu. Ovaj gel sadrži salicilnu kiselinu i totarol za čišćenje lica te sastojak eperulin protiv iritacija, što omogućava tvojoj koži da zrači svježinom i ljepotom.

PR PR

Korak 2 – Njega i priprema za puder

Sljedeći korak dnevne beauty rutine svakako je i hidratacija kože, čak i one koja je masna te sklona aknama. Prije samog korištenja pudera, važno je kožu pravilno njegovati. Za sveobuhvatnu njegu protiv nesavršenosti, kao što su nepravilnosti, pigmentacijske mrlje, proširene pore, mastan sjaj i beživotan ten, tu je Vichy Normaderm dnevna njega koja uljepšava kožu. Sastojci za njegu obogaćeni su novom tehnologijom koja ima snažno djelovanje na nepravilnosti i suvišni sjaj. Svakodnevnim korištenjem dnevne kreme nepravilnosti će biti pod kontrolom a lice će biti spremno za nanošenje pudera. 

PR PR

Korak 3 – Ujednačavanje

Posljednji korak u prekrivanju nepravilnosti dolazi u sofisticiranoj crnoj tubici Vichy Dermablend 3D Correction pudera. Sastojci kao što su salicilna kiselina i eperulin djeluju povoljno na kvalitetu kože te ju umiruju, što ovaj puder čini odličnim izborom za kožu sklonu nesavršenostima. Osim što je nekomedogen, što znači da ne začepljuje pore i ne izaziva nove prištiće, Dermablend 3D Correction sadrži i zaštitni faktor SPF 25 što će tvoju kožu lica dodatno zaštiti od štetnog utjecaja UV-zraka. Uz izvanredno prekrivanje i djelovanje na nepravilnosti, on je idealan saveznik koži sklonoj prištićima i aknama.

Dobitnik Vichy poklon paketa 14.12. je MLADEN PAVLINOVIĆ. Čestitamo!

Dobitnica Vichy poklon paketa 18.12. je MILA STELAR. Čestitamo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju