Mnoge kreacije koje je nosila kao junakinja Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad' postale su kultne, a vjerujemo da istu 'sudbinu' čeka i spektakularna haljina koju je Sarah Jessica Parker odjenula za događanje Ballet Fall Gala, baletno-modni spektakl koji se održao u New Yorku

Američka glumica Sarah Jessica Parker bez sumnje ostavila je nezaboravan dojam na događanju Ballet Fall Gala, baletno-modnom spektaklu koji se četvrtu godinu za redom održao u New Yorku.

Legendarna Carrie iz 'Seksa i grada' izgledala je u plavoj balskoj haljini sa svjetlucavim ukrasima dizajnera Zuhaira Murada. Dok je prolazila crvenim tepihom 50-godišnja zvijezda izazvala je veliko komešanje i okretanje glava jer svi su je htjeli vidjeti u ovoj raskošnoj opravi u kojoj bi se svaka žena osjećala posebno, kao centar svijeta.

Na masivnoj haljini za koju je potrošeno materijala i materijala ističe se i srcoliki dekolte, dugački šlep te duboki prorez kroz koji su nazirale glumičine vitke, mišićave noge. Toaletu je iskombinirala sa crvenom Chanelovom torbicom i elegantnim metalik srebrnim štiklama. Plavu kosu svezala je u veliku punđu.

S obzirom da je Jessica potpredsjednica u odboru plesne kompanije koja organizira Ballet Fall Gala od glumice se nije ni očekivalo ništa manje od haljine kojoj će se svi diviti.