Mnoge kreacije koje je nosila kao junakinja Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad' postale su kultne, a vjerujemo da istu 'sudbinu' čeka i spektakularna haljina koju je Sarah Jessica Parker odjenula za događanje Ballet Fall Gala, baletno-modni spektakl koji se održao u New Yorku

Američka glumica Sarah Jessica Parker bez sumnje ostavila je nezaboravan dojam na događanju Ballet Fall Gala, baletno-modnom spektaklu koji se četvrtu godinu za redom održao u New Yorku.

Legendarna Carrie iz 'Seksa i grada' izgledala je u plavoj balskoj haljini sa svjetlucavim ukrasima dizajnera Zuhaira Murada. Dok je prolazila crvenim tepihom 50-godišnja zvijezda izazvala je veliko komešanje i okretanje glava jer svi su je htjeli vidjeti u ovoj raskošnoj opravi u kojoj bi se svaka žena osjećala posebno, kao centar svijeta.

Na masivnoj haljini za koju je potrošeno materijala i materijala ističe se i srcoliki dekolte, dugački šlep te duboki prorez kroz koji su nazirale glumičine vitke, mišićave noge. Toaletu je iskombinirala sa crvenom Chanelovom torbicom i elegantnim metalik srebrnim štiklama. Plavu kosu svezala je u veliku punđu.

S obzirom da je Jessica potpredsjednica u odboru plesne kompanije koja organizira Ballet Fall Gala od glumice se nije ni očekivalo ništa manje od haljine kojoj će se svi diviti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju