Proteklog tjedna tople temperature i sunčano vrijeme izmamile su brojne šetače na hrvatske ulice i trgove. Među prekrasnim damama posebno se istaknula zagonetna plavuša na Cvjetnom trgu, koja je ovim dijelom Zagreba koračala u odvažnoj kombinaciji

Galerija Zara čizme - 2 +0 Zara čizme - 1
Sunčano vrijeme prošloga je tjedno nadahnule brojne dame za modne igre. Zagonetna plavuša sa Cvjetnog trga privukla je sve poglede svojom odvažnom kombinacijom.

U prvi plan upale su kraljevsko plave čizme do bedara s cvjetnim uzorkom iz Zare, koje se na kanadskim internetskim stranicama ovoga modnog brenda trenutno nalaze na fantastičnom popustu te koštaju svega 95 kuna. Zara čizme - 1 Zara čizme - 1 (Foto: zara.com)
U čizmama visokih sara do bedara nije lako hodati, a pogotovo kada je riječ o modelu s iglenom potpeticom od 10.5 centimetara. No to nije spriječavalo lijepu damu u šetnji Zagrebom.

Osim upečatljivih čizama, dama je plijenila pažnju i Zarinim kaputom od lažnog krzna, kojeg je u struku sputala kožnatim remenom, te tako istaknula svoju ženstvenu siluetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju