Jedna od modno najkritiziranijih osoba posljednjih godina definitivno je Brigitte Macron. Svaka kombinacija francuske prve dame secira se do najsitnijeg detalja, a nakon toga obično kreću rasprave o primjerenosti odabranih odjevnih komada i dodataka.

Galerija Brigitte Macron Efektne rokerske čizmice Torba modne kuće Hermes +0 Još jedna sjajna kombinacija Brigitte Macron

Što god odjenula, Brigitte jednostavno ne može udovoljiti svima pa se ni ne trudi promijeniti svoj stil koji je prema mišljenju mnogih, previše "mladenački" za damu u njezinim godinama.

S druge strane, puno je onih koji hvale njezine kombinacije i smatraju kako smo podjelu odjeće na onu za "mlade" i "stare" odavno trebali prerasti.

Jedno je sigurno, Brigitte Macron uvijek je odjevena primjereno i u skladu s prigodom, a pritom se ne boji pomicati granice mode odabirom odvažnijih komada poput kožnatih hlača i kratkih haljina. Prva dama voli i zanimljive modele obuće, a još jedan efektan model iz svoje kolekcije pokazala je prilikom dolaska u Elizejsku palaču.

Efektne rokerske čizmice Efektne rokerske čizmice (Foto: AFP)

Fantastične čizmice s blok potpeticom, ukrasnim remenčićima i zakovicama sjajno su pristajale uz ostatak kombinacije opuštene 65-godišnjakinje u kojoj se istaknuo i kaput modne kuće Louis Vuitton te torba modne kuće Hermes.

"Rokerskim" čizmicama kao stvorenim za dame sa stavom (ne)svjesno je kritičarima još jednom poslala poruku da će svoj stil krojiti prema svojim pravilima.

Još jedna sjajna kombinacija Brigitte Macron Još jedna sjajna kombinacija Brigitte Macron (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju