Ljepota je relativan pojam što dokazuju brojne holivudske ljepotice koje svojim njegovanim glamuroznim izgledom, ali i neodoljivim i sočnim usnama svakodnevno očaravaju muškarce, ali i žene diljem svijeta. Doznajte tko se našao u top 5 najsočnijih holivudskih usana

Iako su holivudske ljepotice koje svakodnevno viđamo na malim ekranima potpuno različite što dokazuje njihova boja kose, tena, oblik tijela, očiju i nosa postoji nešto što ih povezuje te što dodatno naglašava njihovu ljepotu i seksepil, a to su pune usne.

Usta povezujemo s komunikacijom, govorom i senzualnim užicima poput jela i seksa, no ona mogu biti i glavni atribut kada je riječ o ljepoti i seksepilu.

>> 5 trikova za efekt dvostruko punijih usana

Usne su i jedan od glavnih simbola ženstvenosti, a punoća usana se povezuje s ljepotom, mladošću, atraktivnošću i zdravljem.

U anketi provedenoj na velikog broju poznatih holivudskih lica odabrano je pet ljepotica s najseksepilnijim usnama Hollywooda. Na listi su se našle Angelina Jolie, Monica Bellucci, Eva Mendes, fatalna žena Liv Tyler i Scarlett Johansson. Sočne i neodoljive usne ovih žena nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju