Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT nikad nije bila šarenija i veselija. Dizajnerice Marijana i Patricia Kordić poigrale su se bojama i uzorcima, te (re)dizajnirale čak četiri nova modela. Ovaj put fokusirale su se i na veće torbe te predstavile modele Maša, Mini Maša i Cocopat Shopper.

Galerija

 

Model Maša provlači se kroz kolekcije brenda COCOPAT već neko vrijeme, a svakih par godina naprave redizajn jer ga djevojke uvijek objeručke prihvate. Ovaj put Maša stiže u dvije veličine i u dvije boje, s jako interesantnim ručkama koje se u nekoliko sekundi mogu pretvoriti u duže ili kraće ručke za nošenje. Zanimljivo je napomenuti da ovaj model dolazi s dodatnim unutrašnjim neseserom koji može imati svrhu make-up torbice.

Modeli Iva i Baby Iva također su novi u ponudi, a izdvajaju se svojim neobičnim oblikom s blagim vintage 'štihom'

Cocopat Shopper je klasik brenda COCOPAT; radi se o modelu torbe koji gotovo sve modne kuće imaju u svojoj ponudi, a Cocopat Shopperi dolaze u dvije boje; smeđi u kombinaciji sa zmijskim printom te crni u kombinaciji s leopard printom. Shopper se može nositi samostalno, u njega ćete lako spremiti sve ono što vam treba (i ne treba) ili čak u kombinaciji s nekom manjom torbicom; Shopper za laptop, bilješke i ručak ''to go'', a mala torba za novčanik, mobitel i ključeve.

Od novih modela izuzetno smo ponosni na naš model Tara – Tara je torba izrađena potpuno novom tehnikom šivanja i prva naša torba s 'pregradama'. Osluškivajući potrebe zapadnog tržišta, dizajnirali smo ovaj pomalo minimalistički model torbe, s minimalnom količinom metalnih dijelova u standardnoj veličini koja se iz dnevne vrlo lako može pretvoriti i u večernju torbicu. Tara dolazi u crnoj kroko, dusty pink i mustard žutoj boji, ističu iz Cocopata.

Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT
Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT (Foto: Aida Redžepagić)

Modeli Iva i Baby Iva također su novi u ponudi, a izdvajaju se svojim neobičnim oblikom s blagim vintage ''štihom''. Iva i Baby Iva dolaze u dvije kombinacije boja, bež kroko te dusty pink s animal print detaljem na preklopu.

U novoj kolekciji pojavljuju se i modeli iz standardne postave; Hurem, Dunja i Maja "odjeveni" u proljetno ruho koristeći nove materijale.

Fokus smo stavili na pastelne, svjetlije boje, ni ovaj put nismo bježali od animal printa koji kao trend ne jenjava ni ovu sezonu, a mislili smo i na naše klasičarke – osim šarenila, u novoj kolekciji za sebe možete pronaći torbu i u basic bojama, poručuju iz Cocopata.

Kampanju je fotografirala Aida Redžepagić u svom sarajevskom studiju, a u ulozi modela i ovaj put su se našle mama i kćer; osnivačice COCOPAT brenda – Marijana i Patricia Kordić u želji da pokažu da modeli torbi izašli iz njihove radionice pristaju svim generacijama, te da inspiriraju djevojke da se igraju modom.

Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT
Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT (Foto: Aida Redžepagić)