Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT nikad nije bila šarenija i veselija. Dizajnerice Marijana i Patricia Kordić poigrale su se bojama i uzorcima, te (re)dizajnirale čak četiri nova modela. Ovaj put fokusirale su se i na veće torbe te predstavile modele Maša, Mini Maša i Cocopat Shopper.

Galerija Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT - 10 Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT - 9 Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT - 18 +15 Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT  

Model Maša provlači se kroz kolekcije brenda COCOPAT već neko vrijeme, a svakih par godina naprave redizajn jer ga djevojke uvijek objeručke prihvate. Ovaj put Maša stiže u dvije veličine i u dvije boje, s jako interesantnim ručkama koje se u nekoliko sekundi mogu pretvoriti u duže ili kraće ručke za nošenje. Zanimljivo je napomenuti da ovaj model dolazi s dodatnim unutrašnjim neseserom koji može imati svrhu make-up torbice.

Modeli Iva i Baby Iva također su novi u ponudi, a izdvajaju se svojim neobičnim oblikom s blagim vintage 'štihom'

Cocopat Shopper je klasik brenda COCOPAT; radi se o modelu torbe koji gotovo sve modne kuće imaju u svojoj ponudi, a Cocopat Shopperi dolaze u dvije boje; smeđi u kombinaciji sa zmijskim printom te crni u kombinaciji s leopard printom. Shopper se može nositi samostalno, u njega ćete lako spremiti sve ono što vam treba (i ne treba) ili čak u kombinaciji s nekom manjom torbicom; Shopper za laptop, bilješke i ručak ''to go'', a mala torba za novčanik, mobitel i ključeve.

Od novih modela izuzetno smo ponosni na naš model Tara – Tara je torba izrađena potpuno novom tehnikom šivanja i prva naša torba s 'pregradama'. Osluškivajući potrebe zapadnog tržišta, dizajnirali smo ovaj pomalo minimalistički model torbe, s minimalnom količinom metalnih dijelova u standardnoj veličini koja se iz dnevne vrlo lako može pretvoriti i u večernju torbicu. Tara dolazi u crnoj kroko, dusty pink i mustard žutoj boji, ističu iz Cocopata.

Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT - 18 Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT (Foto: Aida Redžepagić)

Modeli Iva i Baby Iva također su novi u ponudi, a izdvajaju se svojim neobičnim oblikom s blagim vintage ''štihom''. Iva i Baby Iva dolaze u dvije kombinacije boja, bež kroko te dusty pink s animal print detaljem na preklopu.

U novoj kolekciji pojavljuju se i modeli iz standardne postave; Hurem, Dunja i Maja "odjeveni" u proljetno ruho koristeći nove materijale.

Fokus smo stavili na pastelne, svjetlije boje, ni ovaj put nismo bježali od animal printa koji kao trend ne jenjava ni ovu sezonu, a mislili smo i na naše klasičarke – osim šarenila, u novoj kolekciji za sebe možete pronaći torbu i u basic bojama, poručuju iz Cocopata.

Kampanju je fotografirala Aida Redžepagić u svom sarajevskom studiju, a u ulozi modela i ovaj put su se našle mama i kćer; osnivačice COCOPAT brenda – Marijana i Patricia Kordić u želji da pokažu da modeli torbi izašli iz njihove radionice pristaju svim generacijama, te da inspiriraju djevojke da se igraju modom.

Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT - 15 Nova kolekcija torbi brenda COCOPAT (Foto: Aida Redžepagić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju