U novoj kolekciji jesen/zima brenda COCOPAT možete vidjeti od ranije poznate modele Hurem, Jana, Eva i Dunja te dva nova modela; model Vita i COCOPAT ruksak.

Galerija Kolekcija torbi COCOPAT za jesen/zimu - 2 Kolekcija torbi COCOPAT za jesen/zimu - 7 Kolekcija torbi COCOPAT za jesen/zimu - 8 +12 Kolekcija torbi COCOPAT za jesen/zimu  

Marijana i Patricia Kordić koje se kriju iza imena brenda COCOPAT, za izradu nove kolekcije kao i do sad koristile su pažljivo birane, visokokvalitetne materijale i metale; nezaobilazne eko kože sa životinjskim uzorcima, tvid i baršun. U paleti boja izmjenjuju se sve nijanse smeđe, klasična crna, boja vina, senf žuta te nezaobilazna ljubičasta i siva.

U novoj kolekciji jesen/zima brenda COCOPAT možete vidjeti od ranije poznate modele Hurem, Jana, Eva i Dunja te dva nova modela; model Vita i COCOPAT ruksak

Hurem modele odjenule smo u zmijski print, jedan od najvećih trendova ove sezone, pazeći da to budu neutralnije boje bazirajući se na nijanse smeđe.

Torbice od tvida u prošlogodišnjoj zimskoj kolekciji pokupile su sve simpatije i jako brzo se istaknule kao najtraženije u našoj ponudi. To nas je potaknulo da u ovogodišnjoj kolekciji našim klijenticama ponudimo i novi uzorak tvida i to u modelima Jana i Hurem. To su definitivno torbice koje su se odmah izdvojile iz cijele kolekcije i zbog kojih su nas prozvali ''bosanski Chanel', kaže Patricia Kordić.

Kolekcija torbi COCOPAT za jesen/zimu - 15 Kolekcija torbi COCOPAT za jesen/zimu (Foto: PR)

Model Vita novi je veliki model torbe, jedna velika, prostrana torba za svaki dan, koja osim što je praktična, izgleda i super stajliš. Rađena je u crnoj kroko, senf žutoj, zagasito rozoj i boji vina sa zmijskim detaljem. Iako je prostrana, unutra ima i neseser u koji možete spremiti sitnice i bitne stvari na jedno mjesto.

Ruksak je definitivno najtraženiji model godinama unazad, a ove godine i COCOPAT je predstavio jedan model ruksaka i u našoj ponudi. Otkačen, ne tako klasičan ruksak s boho štihom ima dva načina nošenja; dupli remeni za nošenje na oba ramena te jedan remen za nošenje poput klasične torbe na jedno rame. Ono što ga izdvaja su zip detalji, interesantna kopča te multifunkcionalnost. Dolazi u dvije klasične boje: konjak smeđoj i crnoj, te kombinaciji smeđe sa zmijskim uzorkom, za one malo hrabrije.

Fotografije su rađene početkom listopada u sarajevskom studiu Aide Redžepagić koja nas je oduševila idejama i odradila fantastičan posao. U ulozi modela i ovaj put su se našle majka i kći Marijana i Patricia Kordić, a za stajling i make-up zadužen je COCOPAT tim.

Nova kolekcija je nastala osluškujući potrebe naših kupaca, inspiracije nam nije falilo a pronalazile smo je u najljepšim bojama prirode u jesen, streetstyle fotkama, fashion week-u te u inspirativnim outfitima naših klijentica na Instagramu.

Presretne smo zbog brojnih komentara, pohvala i poruka podrške, COCOPAT društvene mreže 'gore' nakon objave i to je zaista najveća potvrda našeg rada i truda,
ističu Marijana i Patricia Kordić.

Kolekcija torbi COCOPAT za jesen/zimu - 3 Kolekcija torbi COCOPAT za jesen/zimu (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju