Irski glumac Colin Farrell na dodjelu Oscara stigao je kao nominirani u kategoriji za najboljeg glumca, za ulogu u filmu " The Banshees Of Inisherin" ("Duhovi otoka").

Galerija Colin Farrell sa sinom na dodjeli Oscara Colin Farrell i Henry Tadeusz Farrell nosili su crne smokinge Colin Farrell i sin Henry Tadeusz na dodjeli Oscara +1 Colin Farrell i sin Henry Tadeusz na dodjeli Oscara

Iako kući nije otišao s kipićem, večer će pamtiti kao onu u kojoj mu je društvo na tepihu boje šampanjca pravio njegov 13-godišnji sin Henry Tadeusz.

Brižni otac sa svojim je mlađim sinom dijelio radosne trenutke, a dvojac je pažnju privukao i modnim odabirom.

Kakav otac, takav sin, kaže izreka, a glumac i njegov tinejdžer potvrdili su je barem kada je u pitanju odijevanje.

Colin Farrell i sin Henry Tadeusz na dodjeli Oscara Colin Farrell i sin Henry Tadeusz na dodjeli Oscara (Foto: Profimedia)

Obojica su na dodjelu stigla u crnim baršunastim smokinzima. Ispod sakoa nosili su bijelu košulju i leptir-kravatu, a isti odabir napravili su i kada je u pitanju obuća. Odlučili su se za crne lakirane cipele koje su pridonijele elegantnom izgledu.

Ponosni Irac na reveru je nosio značku s motivom irske zastave.

Marko Grubnić: "Ta haljina govori sve jezike ovoga svijeta" Cara Delevingne Hailey Bieber Angela Bassett u Moschinovoj haljini na Oscarima 2023. +3 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara

Naši muški kolege o kreacijama s dodjele: "Valjda je i šnajderica mislila da su Oscari idući tjedan" Ashley Graham na dodjeli Oscara Cara Delevingne u haljini Elieja Saaba na Oscarima 2023. Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara +4 Florence Pugh u Valentinovoj haljini na Oscarima 2023.

Osim Henryja, glumac ima i 19-godišnjeg sina Jamesa Padraiga. Koliko mu znače njegovi sinovi, pokazao je u siječnju kada je osvojio Zlatni globus za ulogu u već spomenutom filmu.

Moja djeca ovo gledaju kod kuće. James i Henry, ljubavi mog života, toliko vas volim, rekao je u govoru.

Colin Farrell i sin Henry Tadeusz na dodjeli Oscara Colin Farrell i sin Henry Tadeusz na dodjeli Oscara (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju