Colin Farrell oduševio je obožavatelje nakon što je fotografiran dok je trčao Hollywoodom i to je bez majice. Slavni glumac i seks simbol tako je pokazao da je u top formi i da se ne libi golog torza protrčati ulicama Zapadnog Hollywooda.

Galerija Colin Farrell pokazao mišićavi torzo dok je trčao bez majice - 5 Colin Farrell pokazao mišićavi torzo dok je trčao bez majice - 1 Colin Farrell pokazao mišićavi torzo dok je trčao bez majice - 4 +3 Colin Farrell pokazao mišićavi torzo dok je trčao bez majice

Sunčan i topao kalifornijski dan bio je savršen za trening na otvorenom, a Colin Farrell odlučio se na joggiranje. Gradskim asfaltom lagano je trčao bez majice, dok je dolje nosio sportske tamnozelene hlačice.

Colin Farrell pokazao mišićavi torzo dok je trčao bez majice - 1 Mišićavi goli torzo Colina Farrella mnoge je impresionirao (Foto: Profimedia)

Outfit za trčanje jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca upotpunio je crnom torbicom koju je nosio oko struka i zeleno-plavim tenisicama brenda Nike. Slavni glumac mnoge je impresionirao svojim izgledom i mišićavim torzom za koji su zaslužni redoviti i predani treninzi.

Matthewa McConaugheyja očarala je Hrvatska, a nas je očarao njegov goli torzo u moru kod Dubrovnika Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 5 Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 4 Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 6 +5 Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 1

Jasno je da je Colin u izvrsnoj formi, a i nama je dan odmah bolji kada ga vidimo kako trči bez majice.

Colin Farrell na Filmskom festivalu u Veneciji Colin Farrell na Filmskom festivalu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju