Iako je zima došla doslovno preko noći, fotografije koje smo sakupili netom prije hladnog vala ugrijale su nas u trenu. Riječ je o zanimljivim Street style kombinacijama iz centra Zagreba koje su začinili zanimljivi parovi

 
ako su na našoj vikend špici glavne zvijezde žene i djevojke u najzanimljivijim Street style kombinacijama, ovaj put napravili smo mali odmak i odlučili mjesto prepustiti i našim muškarcima.

Šetnju gradom netom prije hladnoće koja nam se prišuljala preko noći pretvorila se u vrlo zanimljivu modnu igru koju su ovaj put zaigrali parovi.

Oštro i precizno oko našeg fotografa zabilježilo je tako dva zaljubljena para koji su svojim stilom bili toliko zanimljivi da se nismo mogli odlučiti je li modni pobjednik muška ili ženska polovica.

I dok su muškarci igrali na sigurno i upotrijebili vječno modno oružje koje garantira zanimljiv dnevni look - kožnatu jaknu, žene su se poigrale različitim krpicama poput haljina, kožnatih hlača i jaknica te modnim dodacima poput torbi i čizmica. Koji par je bilje iskombinirao dnevni look odlučite sami.

U galeriji fotografija pogledajte naše parove sa špice, ali i ostale Street style jesenske kombinacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju