Hailey Bieber potvrdila je još jednom da crne kombinacije bez previše kompliciranja uvijek izgledaju odlično kada je u jednoj takvoj kombinaciji izašla na večeru u Santa Monici.

Galerija Hailey Bieber Crna kombinacija Hailey Bieber Crna kombinacija Hailey Bieber +1 Crna kombinacija Hailey Bieber

Vlasnica beauty brenda Rhode za večeru je odjenula crnu midi haljinu bez naramenica, koja prati liniju tijela.

Osim što je odjevnom kombinacijom potvrdila moć male crne haljine, prekršila je i modno pravilo najutjecajnije žene u svijetu mode. Podsjetimo, Anna Wintour svojedobno je izjavila da nikada ne bi nosila crno od glave do pete, međutim mnoge dame ne slažu se s njezinim pravilom.

Crna kombinacija Hailey Bieber Crna kombinacija Hailey Bieber (Foto: Profimedia)

Među njima i Hailey Bieber koja je uz haljinu nosila crne salonke i crnu torbicu s kratkom ručkom za nošenje na ramenu.

Detalj koji se istaknuo bile su njezine zlatne naušnice, popularne Drop earrings modne kuće Bottega Veneta koje su mnogim slavnim damama postale omiljeni modni dodatak.

Crna kombinacija Hailey Bieber Crna kombinacija Hailey Bieber (Foto: Profimedia)

Osim Hailey Bieber na popisu obožavateljica su i pjevačica Dua Lipa, modeli Bella Hadid i Rosie Huntington-Whiteley te članice klana Kardashian-Jenner.

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Hailey Bieber u "nepristojnoj" haljini koju većina žena ne bi nosila na tuđem vjenčanju Hailey Bieber u bijeloj haljini na tuđem vjenčanju Hailey Bieber u bijeloj haljini na tuđem vjenčanju Kris Jenner u crnoj haljini na vjenčanju Stephanie Shepherd i Larryja Jacksona +0 Hailey Bieber

Kada je u pitanju mala crna haljina, o njoj je u videoserijalu Dreskod govorio i stilist Marko Grubnić, a njegove savjete poslušajte u nastavku.

 


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju