Ne postoji samo mala crna haljina, nego i mala crna torba – i to najpoželjnija na svijetu. Riječ je o torbici brenda Pixie koju mnoge žene žele imati u svojoj garderobi, a cijena joj je 980 kuna. Malo smo istražili i pronašli slične modele po povoljnijim cijenama koji "piksici" bez problema mogu konkurirati

Internetska stranica Baginc (www.baginc.com) nudi vrhunske trendove po veleprodajnim cijenama, a između ostalog ondje se mogu kupiti i razne torbe i torbice. Pod odjeljkom "Najpoželjnije torbe na svijetu" može se doznati i koje to torbe žene najviše kupuju. U ovom izabranom društvu našla se i mala crna torbica brenda Pixie izrađena od kože čija je cijena 130,57 eura (980 kuna).

Najpoželjnija crna torbica na svijetu brenda Pixie košta 980 kuna, a mi smo pronašli slične modele po povoljnijim cijenama

Torbicu karakteriziraju tekstura u obliku malih rombova, tanki zlatni lanac protkan kroz remenje torbe, patentni zatvarač te funkcionalni džepići. Može se nositi svaki dan, ali i u posebnim prilikama, i zapravo je riječ o jedinoj maloj torbi koja vam treba.

S obzirom na to da joj je cijena gotovo tisuću kuna, bacili smo se u potragu i pronašli slične povoljnije modele. U fotogaleriji razgledajte torbice od 99,90 do 750 kuna koje lako mogu konkurirati najpoželjnijoj crnoj torbici na svijetu. Nakon toga pogledajte i 6 torbi već od 300 kuna koje mogu zamijeniti skupocjenu birkinicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju