Crni kaput ubraja se u komade odjeće koji svaka žena mora imati u svom ormaru, njegova laka prilagodljivost svakom stilu i svakoj prilici jedan je od razloga zašto se u šik klasičara isplati uložiti. Unatoč mnogobrojnim inovativnim i razigranim krojevima, crni kaput već godinama je omiljen i u ormaru glumice Jennifer Aniston koja nas je podsjetila na sve prednosti prvaka zimske elegancije

Klasični komadi odjeće, jednostavnost i elegancija već godinama su saveznici stila glumice Jennifer Aniston kako na glam događanjima tako i u dnevnim ležernijim prilikama.

Trenutni angažman oko promocije nastavka velikog kino hita 'Horrible Bosses' u prvi je plan opet stavio njezin istančan modni ukus koji unatoč predvidljivim izborima odjeće uvijek završava na top ljestvicama najpoželjnijih stilova.

Nakon glam londonskog izdanja u ženstvenoj Antonio Berardi haljini, Jen je za američku publiku odabrala jednostavni trio karirane haljine, visokih čizama i strukiranog crnog kaputića.

Po uzoru na njezinu zimsku garderobu u kojoj je crni klasičar nezaobilazan dodatak, izdvojili smo kapute s polica naših trgovina čija cijena ne prelazi 500 kuna.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju