Ljubitelji filma "101 dalmatinac" i njegova nastavka "102 dalmatinca" sigurno s velikim nestrpljenjem iščekuju premijeru filma "Cruella". U pitanju je prednastavak u kojem je fokus stavljen na Cruellu de Vil tj. Zlicu od Opaka.

Priča je smještena u London 70-ih godina u kojem živi mlada dizajnerica Estella de Vil, a film prati njezinu transformaciju u okrutnu obožavateljicu psećeg krzna Cruellu.

Film u produkciji Disneyja režirao je Craig Gillespie, a u glavnoj ulozi vidjet ćemo Emmu Stone. U filmovima iz 1996. i 2000. Cruellu je glumila legendarna Glenn Close i ostvarila nezaboravnu izvedbu pa njezina nasljednica uistinu ima težak zadatak.

Cruella je fantastičan lik jer je veća od života. Igranje s njezinom životnom pričom bilo je sjajno iskustvo i uživala sam otkrivajući što ju je to pretvorilo u ženu koju poznajemo. Film je smješten u 70-te tako da smo se dobro zabavljali s kostimima, frizurama i šminkom u želji da što bolje dočaramo njezinu osobnost, ispričala je Emma u intervjuu za Vogue.

Osim Emme Stone, u filmu glumi i Emma Thompson u ulozi barunice von Hellman, vlasnice prestižne modne kuće koja zapošljava Estellu.

Film je premijeru trebao imati 23. prosinca 2020. godine, ali datum početka prikazivanja pomaknut je na 28. svibnja 2021. godine.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju