Nova kolekcija dekorativne kozmetike brenda Chanel pod nazivom "Cruise Collection" prava je poslastica za sve ljubiteljice make up-a

Chanel predstavlja svoju novu kolekciju dekorativne kozmetike pod nazivom "Cruise Collection“ stvorenu za nadolazeće ljetne dane.

Globalna kreativna direktorica za make-up i boje Lucia Pica stvorila je kolekciju koja instinktivno obuhvaća ljepotu i toplinu Chanel ljeta. "Cruise Collection" posveta je slobodnoj osobnosti Mademoiselle Gabrielle Chanel.

Boje zastupljene u kolekciji inspirirane su prirodnim krajolicima. Paleta osunčanih zemljanih tonova isprekidanih zelenim i sivo-plavim akcentima te blistave koraljno-ružičaste nijanse u misli prizivaju veličanstveni zalazak sunca.

Lagane teksture delikatnih formula omogućavaju nanošenje s najnježnijim dodirom. "Sve je to dio opuštene slobode koja je u samoj bazi kolekcije. Dekonstruirani glamur. Kako postići glamur bez toga da izgledate ili budete previše komplicirani", kazala je Pica.

Nove nijanse Les Beiges pudera u kamenu podarit će koži zdrav izgled i sasvim novu razinu blistavosti. Odabirom prave nijanse lako ćete stvoriti vlastiti savršeni ljetni sjaj.

Rouge Coco Shine u sebi kombinira glamur ruža s lakoćom sjajila te dolazi u dvije nove nijanse - Golden Sun s modernim osunčanim tonovima breskve i Golden Sand s intenzivnim toplim "nude" tonovima.

U kolekciji možete naći i tri nove nijanse Rouge Coco Stylo olovke za usta koja je savršeni su ljetni suputnik zahvaljujući svojoj hranjivoj formuli.

Kakva bi to bila ljetna beauty rutina bez savršene manikure? U tome će vam pomoći četiri nove nijanse obožavanog laka za nokte Le Vernis.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju