Instagram profil Zadovoljne dobar nam je pokazatelj da vas se nešto sviđa, a kada su u pitanju manikure, Instagram je samo potvrdio ono što već dobro znamo - za naše čitateljice crvena manikura nema konkurenciju.

Galerija Manikura s tisućama lajkova Crvena manikura Tamno crvena manikura +6 Svjetlucava crvena manikura

Nedavno smo, naime,  na Instagramu objavili crvenu manikuru koja je u kratkom roku skupila više od tri tisuće lajkova zbog čega smo joj posvetili ovaj tekst.

Crveno i jesen vole se glasno, napisali smo ispod fotografije divne manikure uslikane u još divnijem jesenskom ambijentu, koja vam može poslužiti kao inspiracija idući put kada budete uređivali nokte. Radi s o elegantnoj opciji s kojom ne možete pogriješiti.

A to koliko volite crvene manikure pokazale ste nam i prošle godine kada smo vam zamolili da u našoj anketi odlučite imaju li crveni lakovi za nokte po vama konkurenciju.

U anketi smo prikupili 1441 glas, a 66 posto glasova skupio je odgovor da su crvene manikure najljepše manikure.

S obzirom na to da ste crvenu manikuru, odnosno crvene lakove za nokte odabrali kao najljepšu opciju za manikuru, ne čudi uspjeh nedavne objave na Instagramu.

Nju možete pogledati u nastavku teksta, a u galeriji na početku teksta izdvojili smo još manikura u raznim nijansama crvene boje koje bi i vas mogle uvjeriti da se radi o savršenom odabiru za jesen (ako to već ne mislite).

10 lakova za nokte koji će se svidjeti ljubiteljicama tamnijih nijansi Tamnoplave manikure popularne su u hladnijem dijelu godine Naj Oleari (Black red), 4,41 eura Diego Dalla Palma (348 Blue Nails), 11,93 eura +7 Zoya (Casey), 15,79 eura

Kakve divne boje! Osam manikura koje je Vogue izdvojio kao idealne za jesen Svjetle nijanse ružičaste uvijek su popularne Maslinasto zelena manikura Manikura koja podsjeća na maglovita jutra još je jedan super izbor +4 Bordo mankura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju