Vječni klasik je pojam kojime bi bilo najlakše opisati crveni ruž. Svakoj ženi dobro stoji, te je jednako obožavan u svečanim prilikama kao i u svakodnevici. S odabirom crvenog ruža za proslavu Nove godine ne možete pogriješiti

Galerija +0 Manhattan LIp2Last, 43H Crvena je topla boja koja odiše snažnom i moćnom energijom. Daje pouzdanje onima koju su sramežljivi, te je to boja povezana sa strašću i intimnim osjećajima. Stoga ne čudi da se žene koje odluče nanijeti crveni ruž smatra zavodljivima.

Jedna od nezaobilaznih prilika za nošenje crvenog ruža je zasigurno proslava Nove godine.

Svakom looku dodat će određenu dozu seksipila, a i tradicija nalaže da ako želite da vas dobra sreća prati u nadolazećoj godini nošenjem crvene boje na novogodišnjem slavlju to ćete i postići.

Najženstveniji detalj koji možete nositi na sebi je crveni ruž

Ruž crvene boje u toj prilici bit će vam najbolji prijatelj i najženstveniji detalj zbog kojeg će se svi okretati za vama.

Ako se odlučite za crveni ruž Saša Joković vam donosi nekoliko savjeta kako ga pravilno nanijeti:

1. Nakon što ste nanijeli podlogu i fiksirali je puderom na usne nanesite malo hidratantnog balzama.

2. Crvenom olovkom, sličnom nijansi ruža nježno iscrtajte rub usana. Gornju usnu iscrtajte počevši od sredine prema vanjskom rubu, a donju od vanjskog ruba prema sredini.

3. Nakon što ste iscrtali rubove, olovkom nježno ispunite (obojite) ostatak usana.

Pročitajte dodatne savjete Saše Jokovića za nanošenje crvenog ruža poput što učiniti da ruž ostane što dulje na usnama te na koju usnicu prvo trebate nanijeti ruž.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju