Nova glamurozna kolekcija nakita izrađena od srebra i srebra sa žutom pozlatom prava je modna poslastica za nadolazeće proljetne dane. Svoju ljubav i strast prema stvaranju zagrebačka obitelj Prahir već više od pet desetljeća prenosi stvarajući prekrasne, bezvremenske komade nakita.

 

Galerija PR PR PR +4 PR

Ovogodišnja proljetna kolekcija „Strong“ svoj naglasak ima na geometrijskim oblicima koju krasi jednostavnost i nosivost u svim prilikama.

Strong je kolekcija namijenjena za jake, samosvjesne, mlade zaposlene žene koje nemaju vremena pomno birati svaki komad nakita a žele u svakom trenutku izgledati moderno, objašnjavaju iz Prahira.

Na atraktivnim lokacijama u Arena centru i caffe baru Latte u prizemlju centra, pod budnim okom fotografa Ivana Gudića, poznata influencerica IVEIve snimila je niz kombinacija u kojima je glavnu ulogu imao zavodljivi nakit. Krugovi, ovali, kvadrati ili jednostavne viseće naušnice dali su final touch svakoj modnoj kombinaciji branda Imperial.

Ovo će proljeće obilježiti će cvjetni uzorci, prugice, stilovi 80-ih i 90-ih koji obuhvaćaju komade s naglašenim ramenima kao i majice s natpisima. Nosi se traper, čipka i jarke boje koje savršeno pristaju uz novu kolekciju „Strong“ i u kojima će se svaka žena osjećati posebno.

PR PR

Budite razigrane, kombinirajte boje, uzorke, kratke i duge ogrlice, viseće ili predimenzionirane naušnice, stvorite svoj jedinstveni stil.

Osim zlatnog nakita u ponudi su i kolekcije tradicionalnog nakita izrađenog od najfinijeg srebra kao i statement nakit čiji moderni izričaj kao da prkosi bezvremenskom šarmu klasične elegancije. Svjetski popularni pendant lančići, medaljon privjesci, naušnice, ogrlice, prstenje ili narukvice izrađene u zlatu ili srebru samo su dio kolekcije u ponudi koju možete još dodatno personalizirati gravurom inicijala ili nekom posvetom. Ispišite stihove, imena i riječi, budite originalni i posebni jer koji god detalj odaberete, zapamtite- dobar nakit bezvremenski je klasik

Upoznajte čaroban svijet elegancije i jednostavnosti u Ilici 43, Avenue Mallu ili u Velikoj Gorici, a uskoro i u Bogovićevoj 1B. Prepustite se nakitu koji će svojom kreativnošću biti odraz vaših emocija i vašeg stila.

Pratite Prahir zlatarnice na Instagramu.

Posjetite našu web stranicu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju