Iako krzno nije materijal koji najčešće povezujemo s ljetnim mjesecima, natikače od ovog materijala svjetski dizajneri predlažu već nekoliko sezona za nošenje u lipnju, srpnju i kolovozu.

Galerija Natikače i sandale od lažnog krzna - 3 Natikače i sandale od lažnog krzna - 4 Natikače i sandale od lažnog krzna - 1 +0 TopShop, sandale na petu s lažnim krznom, 123 kn
Dokazuje to i plavokosa dama snimljena u centru Dubrovnika koja je klasičnu ljetnu kombinaciju sastavljenu od bijelog topa i kratkih hlača od trapera sparila upravo s natikačama od lažnog krzna. Natikače i sandale od lažnog krzna - 3 Natikače od lažnog krzna Stevea Maddena (Foto: Internetnske stranice proizvođača)

Ružičasti model američkog dizajnera Stevea Maddena je rasprodan, ali se i dalje može naći na nekim internetskim stranicam poput Amazona, gdje se trenutno prodaje po cijeni od oko 210 kuna.

Zavirili smo u trgovine i pronašli nekoliko modela natikača i sandala ukrašenih lažnih krznom po uzoru na plavokosu damu iz Dubrovnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju