Ljetne street style kombinacije na hrvatskim ulicama poprilično se razlikuju od onih jesenskih i zimskih po pitanju boja odjevnih komada i uzoraka.

Galerija Hlače iz Zarine prošlogodišnje proljetno-ljetne kolekcije +0 Hlače iz Zarine prošlogodišnje proljetno-ljetne kolekcije Domaće ljubiteljice mode sklonije su nošenju živih i upečatljivih boja tijekom ljetnih dana što najbolje pokazuju izdanja koja viđamo diljem zemlje.

Tako je jedna dama iz Dubrovnika odjenula popularne hlače modnog brenda Zara iz prošlogodišnje proljetno-ljetne kolekcije. Asimetričan model u jarko žutoj boji spojila je s romantičnom bijelom bluzom i platformama.

S obzirom na kroj zbog kojeg hlače neizbježno dotiču tlo čak i ako ih se nosi s vrlo visokim potpeticama te zbog tankog materijala, ovaj model zapravo i nije najidealniji odabir za zimske dane, ali zato je idealan za nošenje tijekom ljeta.
Hlače iz Zarine prošlogodišnje proljetno-ljetne kolekcije Hlače iz Zarine prošlogodišnje proljetno-ljetne kolekcije (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju