Rasprave o tajicama su kao i same tajice – nikad ne izlaze iz mode. Ovaj odjevni komad žene obožavaju zbog udobnosti koje pružaju, ali postoji čitav niz pravila vezanih uz njihovo kombiniranje.

Galerija +0 Anita Franjić

Tako neki modni znalci kažu da se nikad ne bi smjele nositi samostalno kao zamjena za hlače, a s druge strane, cijenjenje modne kuće poput Chanela ubacuju ih u svoje kolekcije upravo u tom "samostalnom" izdanju.

Izgleda da je jedino pravilo  o nošenju tajica to da ih možemo nositi kada poželimo - ako ih dobro iskombiniramo.

Kako to napraviti u kontekstu casual dnevnih kombinacija za jesensko-zimsku sezonu pokazala je Anita Franjić čije odjevne kombinacije možete pratiti na Instagram profilu @anitaswayy.

Anita je glavnim zagrebačkim trgom prošetala u kožnatim tajicama modnog brenda Zara koje izgledom podjsećaju na popularne "mokre" tajice. Kombinirala ih je s "oversize" bijelom košuljom, jaknom u bež nijansi i visokim bež čizmama širokih sara.

Kožnati komadi vrlo su popularno ove sezone pa ćemo tajice ovog tipa sigurno često viđati, pogotovo u kombinaciji s čizmama. Međutim, one jednako dobro mogu izgledati i u kombinaciji s tenisicama u nekoj ležernoj varijanti ili pak salonkama.

Naravno, većina žena voli svoje kombinacije zaokružiti dobrim make-upom, a za Anitin se pobrinula Iva Čuljak, vlasnica make-up studija "Made by Iva".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju