Toplo i sunčano vrijeme opet je izmamilo građane na ulice Zagreba. Osim u lijepom vremenu, Zagrepčanke tradicionalno uživaju i u modnim igrama

Život je prekratak da bismo nosili dosadne cipele. To je moto mnogih zaljubljenica u modu koje obožavaju eksperimentirati s odabirom obuće.

Tako je i jedna dama prošetala zagrebačkom Ilicom u cipelama koje su sve samo ne dosadne i zbog toga zaslužila titulu današnje street style zvijezde. U pitanju je popularan model obuće koji je zapravo hibrid čizama i sandala, a vole ga nositi i brojne svjetske zvijezde.

Ovakvi modeli zbog dizajna i materijala uopće nisu pogodni za nošenje tijekom zimskih dana jer bi se noge u njima doslovno smrznule, ali zahvaljujući prozračnosti mogu se nositi tijekom toplih mjeseci.

Za razliku od trendi čizmica napravljenih od PVC-a kojima po mišljenju mnogih “prijeti” preuzimanje titule najružnijih cipela na svijetu, modeli napravljeni od kože i prozračnog mrežastog materijala poput ovog kakav nosi dama sa špice ipak su puno ugodniji nošenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju