Međunarodni Dan žena slavio se u svim zemljama naše regije. Fotografi su na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine zabilježili mnoge dame s cvijećem u rukama, a među njima se posebno istaknula jedna sanjiva ljepotica

Sarajevo je jučer bilo prepuno dama koje su s ponosom u rukama nosile cvijeće – mali znak pažnje koji muškarci daruju povodom Dana žena.

Svoj cvijet nosila je i jedna dugokosa brineta izražajnog lica koje nije moglo pobjeći pažljivom oku fotografa.

Sarajevo je jučer bilo prepuno dama koje su s ponosom nosile cvijeće.

Užurbane sarajevske ulice kao da su na trenutak stale i 'pokleknule' pred njezinim nježnim i sanjivim pogledom zbog kojeg se ova dama posebno isticala u gužvi. Doimala se vrlo profinjeno zahvaljujući jednostavnom kaputu u 'vječnoj' boji pijeska i dugoj smeđoj kosi koja se u valovima spuštala preko njezinih leđa. O ovakvoj kosi sanjaju mnoge žene i bila bi šteta sakriti je u punđu ili sputavati nošenjem repa.

Međutim, ova dama još jednom je dokazala da je upravo stav ono čime žena najlakše 'razoružava' i što nadilazi modu ili frizuru.

Naravno, to ne znači da žene ne bi trebala uživati u eksperimentiranju s odjećom, obućom i beauty trendovima - pogledajte kako to rade beogradske špicerice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju