Je li vam se ikada dogodilo da želite provjeriti vrijeme na mobitelu, a tamo vas dočeka 11:11? Žurite na sastanak, a baš vam se u pravi trenutak pojavi tramvaj broj 11.

Pogled vam skrene na registraciju automobila ispred vas, a ona sadrži brojeve 1111? 

Pojavljivanje i primjećivanje broja 1 u nizovima nije slučajno. Broj 1111 nazivaju anđeoskim brojem koji označava naše duhovno buđenje.

Neki tvrde da taj fenomen počinjemo primjećivati kada se nalazimo na emotivnoj prekretnici, intuicija nam je izoštrenija, osjetljiviji smo na energiju oko sebe, pa i bolje zapažamo detalje.

Ispočetka nam se može činiti kao slučajnost da baš posvuda vidimo nizove jedinica – na računima za vodu ili u omiljenom televizijskom showu – no oni su jasan znak novog početka.

Primjećivanje toga fenomena upućuje na to da se nalazimo na pragu velikih promjena, a stručnjaci savjetuju da je upravo to trenutak kada svoje misli treba okrenuti prema pozitivi kako bismo manifestirali dobre promjene u svojem životu.

Broj 1111 predstavlja vezu s našom intuicijom i podsviješću pa ih danas nikako nemojte zanemariti.

Astrologija nam objašnjava da je 11. studenog najbolje vrijeme za donošenje odluka, ali i za ostvarenje naših snova. Ako nešto u svojem životu žarko želite, sada je najbolje vrijeme da se na to fokusirate.

Ovaj je datum poseban jer se tada, prema numerologiji, otvara energetski prolaz kroz koji možemo poslati svoje želje i gledati kako se one manifestiraju.

11. studenog trebamo biti svjesni svojih misli. To nije čarobni broj koji jamči da će se sve naše želje ostvariti preko noći, ali će nam omogućiti da smo im bliže nego ikada. Stoga trebamo biti otvorenog uma i spremni na lijepe prilike koje nam život nosi.

Primjerice, ako priželjkujemo ljubav, stvorit će nam se prilika koju bismo trebali dobro razmotriti. Ako želimo napredovati u financijskom smislu, novac nam neće pasti s neba, ali će nam se stvoriti prilika da popravimo svoju financijsku situaciju.

Život je pun prilika za naš osobni rast, a sada je najbolje vrijeme u godini kad možemo upoznati sami sebe. Broj 1111 predstavlja vezu s našom intuicijom i podsviješću, pa ih danas nikako nemojte zanemariti.

Odlučnost, samouvjerenost, hrabrost i prodornost samo su neke od karakteristika koje se vežu uz broj 1.

Svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju Kakve se osobe rađaju u koji sat? Od 8 do 10 šarmeri, a do 12 do 14 avanturisti

Ovaj nas broj, pogotovo kada se pojavljuje u nizovima, potiče da razmislimo o novim mogućnostima, počecima i projektima te vizualiziramo pozitivan ishod.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju