Je li vam se ikada dogodilo da želite provjeriti vrijeme na mobitelu, a tamo vas dočeka 11:11? Žurite na sastanak, a baš vam se u pravi trenutak pojavi tramvaj broj 11.

Pogled vam skrene na registraciju automobila ispred vas, a ona sadrži brojeve 1111? Pokušavate naći tvrtku u koju idete na razgovor za posao, a ona se nalazi na kućnom broju 111?

Vjenčanje Numerologija i ljubav: Koji je idealan datum za ulazak u brak u 2020. godini?

Pojavljivanje i primjećivanje broja 1 u nizovima nije slučajno. Broj 1111 nazivaju anđeoskim brojem koji označava naše "duhovno buđenje". Neki tvrde da taj fenomen počinjemo primjećivati kada se nalazimo na emotivnoj prekretnici, intuicija nam je izoštrenija, osjetljiviji smo na energiju oko sebe, pa i bolje zapažamo detalje.

Ispočetka nam se može činiti kao slučajnost da baš svuda vidimo nizove jedinica – na računima za vodu ili u omiljenom televizijskom showu – no oni su jasan znak novog početka. Primjećivanje toga fenomena upućuje na to da se nalazimo na pragu velikih promjena, a stručnjaci savjetuju da je upravo to trenutak kada svoje misli treba okrenuti prema pozitivi kako bismo manifestirali dobre promjene u svojem životu.

Svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju Kakve se osobe rađaju u koji sat? Od 8 do 10 šarmeri, a do 12 do 14 avanturisti

Odlučnost, samouvjerenost, hrabrost i prodornost samo su neke od karakteristika koje se vežu uz broj 1. Ovaj nas broj, a pogotovo kada se pojavljuje u nizovima, potiče da razmislimo o novim mogućnostima, počecima i projektima te vizualiziramo pozitivni ishod.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju