Severina Vučković u ožujku 2006. godine pobijedila je na Dori s pjesmom "Moja štikla" te je bila hrvatska predstavnica na Eurosongu održanom u Ateni. Na Dori održanoj u Opatiji Severini je "suparnica" bila i Danijela Martinović, koja je nastupila s pjesmom "Oči od safira".

Dragi kamen plave boje bio je nadahnuće i za stajling Danijele Martinović na Dori 2006. godine. Za nastup osam godina nakon pobjede s pjesmom "Neka mi ne svane" splitska pjevačica odabrala je poluprozirnu haljinu od svijetloplave organze sedefastog sjaja. Donji dio haljine bio je krojen u krakove, dok je na predjelu torza imala dodatak nalik bijelom korzetu s plavim šarama i vezanjem sa strane.

Severina i Danijela Martinović na Dori 2006. godine - 3 Danijela Martinović u plavoj haljini na Dori 2006. godine (Foto: Robert Anic/HISTORY I/C/Pixsell)

Na predjelu dekoltea haljina je imala bijelu satensku traku. Stajling za Doru i nastup s pjesmom "Oči od safira" Danijela je upotpunila sandalama ledeno plave nijanse s visokom potpeticom i tankim remenčićima.

Na Dori 2006. godine ljepšu haljinu imala je:

glasova:

Anica Kovač i Severina: Čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa? Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 6 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 7 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 3 +4 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 5

Pobjednica Severina i Danijela Martinović družile su se iza pozornice, pa je neminovno pala i usporedba njihovih stajlinga. Severina je nosila sada već kultnu crvenu haljinu hrvatske modne kuće Linea Exclusive. Dublji dekolte, visoki prorez i raskošni volani u donjem dijelu isticali su se u dizajnu atraktivne kreacije, koju je Severina kombinirala sa štiklama boje kože.

Severina i Danijela Martinović na Dori 2006. godine - 1 Severina Vučković u crvenoj haljini na Dori 2006. godine (Foto: Nel Pavletic/HISTORY I/C/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju