Danijelu Martinović u javnosti najčešće viđamo u elegantnim kombinacijama. Na koncertima i nastupima vjerna je lijepim haljinama te sofisticiranim odjevnim komadima i zato je pravo iznenađenje vidjeti je u ležernom izdanju.

Upravo je jedno takvo pokazala na svojem službenom profilu na Instagramu. Pozirala je na terasi uz predivan pogled na okolicu i dvostruku dugu, koja ju je i inspirirala za novu objavu na društvenoj mreži.

Preda mnom… ah… neka se svaka stvar prelijeva duginim bojama, citirala je Danijela francuskog književnika Andréa Gidea.

Lijepa Splićanka bila je odjevena u traperice visokog struka s rašivenim rubovima i poderanim detaljima, koje je kombinirala s običnom majicom kratkih rukava u sivoj boji. Kosu je ukrasila maramom i opušteno izdanje nadopunila okruglim naušnicama i statement narukvicom.

Danijela je za sebe odabrala traperice širokog kroja s predimenzioniranim nogavicama, bez sumnje najudobniji model najpopularnijih ženskih hlača.

Među ženama se i dalje često vodi rasprava o tome koji je model traperica najbolji. Uski modeli skinny kroja godinama nisu imali konkurenciju i prevladavali su u street style kombinacijama, ali u posljednje vrijeme vidljivo je kako se žene sve više okreću širim modelima.

Dame koje ne odustaju od skinny modela tvrde da oni ljepše pristaju i laskaju figuri za razliku od širokih modela, koji je očekivano proširuju. Međutim, s obzirom na to koliko su udobniji od skinny traperica, nije čudno to što su upravo širi modeli korak po korak postali prvi izbor mnogih žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju