Deset godina nakon smrti jedne od najvećih pop-ikona domaća kinopublika imat će priliku proslaviti izvanredan život iza legendarnoga glasa u filmu ''I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston''. Za ovaj dugoočekivani film dijelimo vam ulaznice, ali i mnoge promopoklone.

Galerija I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 12 I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 10 I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 9 +8 I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 7

 Biografske filmove legendarnih glazbenika uvijek su odlično prihvaćali obožavatelji njihove glazbe, ali i široka filmska publika. Elton John, Freddie Mercury, Elvis Presley, Eminem, Selena, Ray Charles samo su neka od zvučnih imena čiji su se životi pojavili na filmskim platnima. Od 21. prosinca u svim kinima obožavatelji Whitney Houston moći će uživati u dugoočekivanom filmu o njezinu životu punom izazova, uspona i padova, ali i o njezinoj planetarnoj popularnosti.

Finalni trailer je u znaku bezvremenskog hita ''I Will Always Love You'' iz filma '''Tjelohranitelj'', u kojem je Whitney ostvarila svoj glumački prvijenac. Iz svega što dosad znamo o ovome dugoočekivanom filmu možemo zaključiti on jasno daje do znanja kako glazba za Whitney Houston nema nikakvih granica, a pozornica je mjesto na kojem uspješno pronalazi sebe i svoju svrhu.

I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 7 I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 7 (Foto: PR)

Iz dosad dostupnih materijala o filmu imamo priliku vidjeti različite detalje iz Whitneyne karijere i života. Njezin otac John Russell, ujedno i njezin menadžer, teško je pronalazio ravnotežu između njihova obiteljskog i poslovnog odnosa. U centar pozornosti dolazi i Whitneyna veza s glazbenikom Bobbyjem Brownom, s kojim naposljetku i zasniva obitelj. Ipak, glazba je ono što je Whitney obilježila i ono što je obilježilo Whitney.

''I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston'' snažna je i trijumfalna proslava neusporedive Whitney Houston. Film redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena, četiri puta nominiranog za nagradu Oscar®, producenta Clivea Davisa, legendarnoga glazbenog menadžera, i glumice Naomi Ackie, dobitnice nagrade BAFTA®, bez ograničenja prikazuje portret kompleksne i dinamične žene iza legendarnog Glasa.

I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 5 I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 5 (Foto: PR)

Od djevojke u zboru iz New Jerseyja do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih glazbenih umjetnika svih vremena publika će biti odvedena na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz Whitneyn život i karijeru, uz zapanjujuće izvedbe i soundtrack omiljenih hitova ikone kakve dosad još niste čuli.
Sigurno je kako će ova glazbena biografija oduševiti ne samo Whitneyne obožavatelje već i široku kinopubliku. Emocije, život, pjesma i pozornica – sve to otkriva Whitney Houston kakvu još niste upoznali u filmu koji možete pogledati od 21. prosinca u svim kinima. 

I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 4 I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 4 (Foto: PR)

KAKO DO ULAZNICA I PROMOPOKLONA?

Obožavatelje lika i djela slavne pop-ikone razveselit će vijest da vam u suradnji s Con Filmom darujemo 5 x 2 ulaznice u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split.

Sve što trebate napraviti je do 27.prosinca, 2022.  do 17 sati. na e-mail: admin@con-film.com poslati odgovor na pitanje: "Koja vam je najdraža pjesma Whitney Houston i zašto?"

Uz odgovor pošaljite i svoje ime i prezime, broj mobitela i grad u kojem želite gledati film.

Naslov, odnosno predmet e-maila neka bude ''I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston''.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Con Filma, odabrat će najkreativnije odgovore koji će osvojiti ulaznice te dobitnice kontaktirati vezano za preuzimanje osvojenih ulaznica.

Osim ulaznica dijelit će se i promopokloni:
1x termosica
1x bežične slušalice
2x prsten za mobitel (phone ring)
2x bilježnice

I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 8 I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston - 8 (Foto: PR)

Sretno!

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Con Film po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju