Pokažite da možete biti najbrži i osvojite narukvicu sa srebrnim privjeskom u obliku srca i poklonite voljenoj osobi ili samoj sebi najbolji poklon za Valentinovo.

Narukvica sa simbolom ljubavi najbolji je podsjetnik kako je ljubav jedna od najvažnijih stvari u našem životu. Ona može biti i idealan poklon kojim pokazujemo privrženost voljenoj osobi, a simbol beskonačnosti na nakitu dat će joj do znanja što mislite o vašem odnosu.  

U zlatarnama ZAKS znaju da je za Valentinovo svoju ljubav najbolje pokazati nakitom trajne vrijednosti od zlata i srebra ili satom renomiranog proizvođača.

Stoga, ako ne znate što darovati za Valentinovo, kako odabrati originalan dar i ostaviti trag u srcu voljene osobe - vrijeme je da se odvažite i krenete prema zlatarnama ZAKS jer ove sezone u trendu je nakit s motivom srca i simbolom beskonačnosti. Ako svojoj ljubavi želite dati posebno značenje, iskoristite sniženje koje Vam daruju zlatarne ZAKS: od 50 posto na srebro, 40 posto na sav asortiman satova, te čak 25 posto na novu kolekciju srebra i zlato.

No, i mi Vas nagrađujemo! Ususret Valentinovu pripremili smo nagradni kviz u kojem darujemo 5 najbržih točnih odgovora na 3 postavljena pitanja, a najbrži osvajaju predivnu ZAKS narukvicu sa srebrnim privjeskom u obliku srca.

Što prije odgovorite točno na slijedeća pitanja i možda baš vi osvojite ovaj dar. Ne zaboravite ostaviti svoje podatke na kraju kviza, kako bismo vas mogli kontaktirati. Više o nagradnoj igri možete pročitati u njezinom pravilniku

A sretne dobitnice su:

Nikolina Leskovar, Petrijanec
Marko Jertec, Ljubešćica
Marica Šincek, Petrijanec
Marta Cargill, Rijeka
Lovre Jajac, Rijeka

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju