Bivša nogometna zvijezda David Beckham sve bi učinio za svoju djecu. Dokazao je to i fotografijom na Instagram profilu njegove supruge Victorije, koja ga prikazuje u neočekivanom svjetlu

David Beckham je tipičan otac, koji bi za svoju djecu učinio sve što od njega očekuju. Ovo se pravilo posebno odnosi na njegovu kći Harper Seven, za koju je spreman otići korak dalje.

Njegova supruga Victorija, uhvatila ga je u neočekivanom trenutku, a fotografiju rado podijelila na svojem Instagram profilu. David je prikazan na fotografiji u udobnom izdanju sastavljenom od trenirke, kako sjedi na podu dnevne sobe – i šiva haljinicu za kćerinu lutku.

Ne samo da su mnogi pretpostavili kako takav posao obavlja mama koja je inače i slavna dizajnerica, nego su se iznenadili i Davidovom spretnošću s iglom i koncem.

Harper ima taticu koji šiva haljine za njene lutke!!! Volimo te #ponosnamama #obiteljskičovjek’ dio je poruke objavljene uz samu fotografiju koja je u jedan dan prikupila više od 378.000 lajkova, ali i brojne pohvale za predanost svojoj obitelji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju