Modna kuća Deichmann u potrazi je za novom blogericom, zaljubljenu u modu i sport. Ako se baviš sportom i vješto barataš modnim trendovima, možda si baš ti nova Deichmannova zvijezda.

Modna kuća Deichmann raspisala je veliki online natječaj u kojem traži novu blogersku zvijezdu. Idealna Deichmannova blogerica zaljubljena je u modu i najnovije trendove. Istovremeno, bavi se sportom i uživa u kombiniranju sportske opreme na razne načine. Prati trendove, kreativna je i drugačija, zna da je važno baviti se sportom, ali i u kakvoj opremi vježbati. 

Blog pobjednice bit će idućih godinu dana dio Deichmannovog portala Volimocipele.hr za kojeg pišu i poznate modne blogerice Barbara Repe i Ana Karadžole.

''Za Deichmann obrađujemo razne teme već godinu dana. Od mode i najnovijih trendova do tema kao što su uređenje spavaće sobe, kuhinje pa čak i balkona.'', istaknula je Barbara Repe i dodala kako je vrijeme za pojačanje.

Ana Karadžole također poziva sve zainteresirane da se prijave: ''Blogerska scena nikad nije bila jača što pokazuje da je Hrvatska puna kreativaca. Ekipa iz Deichmanna je to prepoznala i odlučila jednoj od vas dati priliku da postane nova fashion blogerica.''

Deichmann traži modnu blogericu koja će pisati kako o modnim, tako i o sportskim trendovima i kombinacijama. Sve više modnih brendova razvija i dodatno širi svoj sportski asortiman, a nova blogerica će svojim čitateljima pokazati kako i na treningu biti u trendu.

Njeni blog postovi bit će, uz portal Volimocipele.hr, podijeljeni i na Deichmann Hrvatska Facebook profilu koji broji više od 190 000 fanova, a tako velika baza zaljubljenika u modu na jednom mjestu čini idealnu platformu za lansiranje još jedne modne zvijezde u blogosferu.

Želiš se prijaviti? Evo kako.

Za prijavu na natjecanje potrebno je snimiti video i napisati tekst kojim ćeš se predstaviti i pokazati zašto bi baš ti trebala biti nova Deichmann blogerica. Predstavi sebe, svoje interese i sport kojim se baviš ili pratiš. Autorice deset najzanimljivijih videa će ući u drugi krug iz kojeg će žiri odabrati tri finalistice, a samo će jedna na idućih godinu dana postati Deichmannova blogerica.

Prijaviti se možeš na dva načina:

• Ispuni kontakt obrazac (upiši ime, prezime, e-mail, učitaj video, svoju fotografiju i kratak opis)

• Prijaviti se možeš i putem Deichmann Hrvatska Facebook profila slanjem materijala kroz privatnu poruku u inbox (upiši ime, prezime, e-mail, učitaj video, svoju fotografiju i kratak opis)

Ako si vješta u sportskim i modnim kombinacijama, puna si ideja i voljela bi ih pokazati široj publici, upravo si ti idealna kandidatkinja. Prijavi se!

Rok za prijavu je 18. studenog, 2016., a pravila natječaja nalaze se ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju