Temperature su se spustile, već su pale i prve ovogodišnje pahulje, a naš dom poprimio je čarobnu blagdansku notu.

Galerija Dekice s božićnim motivima - 1 Dekice s božićnim motivima - 2 Dekice s božićnim motivima - 3 +6 Pepco, 52 kune

Lampice, ukrasi, miris medenjaka i kuhanog vina, blještav bor i zvukovi omiljenih pjesama stvaraju zaista poseban ambijent, koji je neponovljiv u ostatku godine.

Ovi su primjeri koji i one najzimogroznije natjeraju da zavole ovo vrijeme u godini. A kako bismo upotpunili taj posebni doživljaj, dok gledamo omiljene božićne filmove i u ruci držimo najdraži topli napitak, nedostaje nam jedino jedna topla, udobna i mekana blagdanska dekica.

Kako bismo pronašli baš takve dekice, zavirili smo u poznate internetske trgovine i prikupili nekoliko toplih dekica s blagdanskim motivima.

Dekice s božićnim motivima - 5 Amazon, 147 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ove dekice ne samo da će ugrijati dušu i tijelo nego će poslužiti i kao odlična božićna dekoracija ovogodišnjeg blagdanskog doma. 

Snjegovići, Djed Božićnjak i božićni slatkiši samo su neki od motiva na dekicama u koje ćete se rado ušuškati ove zime. 

Za zimogrozne: Mekane dekice s kapuljačom koje će ugrijati hladne jesenske noći Oodie Oodie - 12 Oodie - 11 +9 Oodie - 10

Također, ove dekice odličan su blagdanski poklon koji bi mogao razveseliti vaše najmilije, pa zavirite u našu galeriju i pogledajte gdje se skrivaju najslađe dekice ove sezone.

  Dekice s božićnim motivima - 7 Sinsay, 70 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju