U mnogim stanovima blagovaonica je mjesto najintenzivnijeg druženja, stoga ju je najbolje urediti u stilu i duhu vlastite osobnosti i pretvoriti je u kutak za objed i druženje

Bez obzira je li blagovaonica mjesto velikih okupljanja i zabave s prijateljima ili samo mjesto obiteljskih okupljanja, ona mora biti mjesto gdje ćete se osjećati opušteno.

Spremate li večeru za trideset osoba ili intimnu večericu za dvoje, vaša blagovaonica i sve u njoj može izraziti raspoloženje i atmosferu koju očekujete.

Za većinu, to znači neutralne boje i udoban namještaj, dok neki pažljivo biraju dekore te svaki detalj, od slika na zidu do oblika i boja posuđa, kako bi se postigao željeni stil.

Kada je u pitanju uređenje i opremanje blagovaonice, uz brigu o komforu ima još bitnih detalja za koje se morate pobrinuti. Mnoge obitelji imaju malu djecu pa se lako može dogoditi da komplet tanjura ili čaša postane rasparen. No, zbog potencijalnih nezgoda nije potrebno činiti kompromise pri odabiru namještaja ili posuđa.

Današnja tehnologija omogućila je materijale otporne na gotovo sve, no to podrazumijeva i nešto veću početnu investiciju. Uloženi novac će vam pružiti dizajn za kojim ste tragali, a kvaliteta će garantirati dugotrajan izgled kuhinje o kakvoj ste sanjali.

Što nam zapravo treba u kuhinji?

Uredite kuhinju prema feng shuiju

Također postoji bezbroj načina za ovisnike o stilu koji svoju osobnost mogu izraziti kroz uređenje interijera namještajem, dekoracijama i posuđem.

Bez obzira spremate li večeru za trideset osoba ili intimnu večericu za dvoje, vaša blagovaonica i sve u njoj može izraziti raspoloženje i atmosferu koju očekujete. Neka vam ne bude teško posvetiti vrijeme detaljima koji će zračiti vašim stilom i osobnošću. Stvorite blagovaonicu sa stilom, ali ujedno i praktičan, funkcionalan i udoban kutak za objed i druženje.

Pišite nam!

Uživanje u toplini doma je neprocjenjivo, bilo da se radi o večeri u obiteljskom krugu ili druženju s prijateljima. I stoga vam želimo pomoći i motivirati vas da se prihvatite uređenja svog doma, malim ili većim zahvatima. Uz savjete za uređenje interijera, balkona, terasa i dvorišta, pozabavit ćemo se kućnim ljubimcima i svim onim malim stvarima koje život znače i život nam čine ugodnijim.

Zanimaju li vas određene teme pišite nam na zadovoljna@novatv.hr. Naša je želja komunicirati s vama i pomoći savjetom, kako bi vaša četiri zida bila odraz vaše osobnosti i vašeg stila.

Savjetuje: Nives Feger, http://elegantindesign.blogspot.com/

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju