Obožavate Božić i blagdansku tradiciju, kolačiće s cimetom i vanilijom, kićenje bora, otvaranje poklona... Ipak, ako ste voljni za malo ekstravagancije, ništa vas ne spriječava da umjesto crvene i zelene, odaberete zlatnu i ljubičastu!

Dekorirajte bor ljubičastim kuglicama različite veličine, bor poprskajte zlatnim sprejem ili, ako ste još hrabriji, nabavite potpuno zlatni bor. Oni su se u toj boji već pojavili u našim trgovinama, kao i još ekstravagantnije varijante crnog i purpurnog bora

Zaželjeli ste se kraljevskog ugođaja na Badnjak, a dojadila vam je crvena boja? Odlučite se za novu kombinaciju i ovoga puta zlatnoj boji dodajte ljubičastu kako bi postigli pravi plemićki ugođaj.

Dekorirajte vaš bor ljubičastim kuglicama različite veličine, a ako ste za još hrabriju varijantu, bor možete poprskati zlatnim sprejem ili ove godine nabaviti potpuno zlatni bor. Oni su se u toj boji već pojavili u našim trgovinama, kao i još ekstravagantnije varijante crnog i purpurnog bora.

U istom stilu uredite i vaš blagdanski stol. Pretpostavljamo da nemate ljubičaste ili zlatne tanjure, no bit će dovoljni i detalji u tim bojama

U tom slučaju bit će dovoljno da za ukrase uzmete samo kuglice s obzirom da je zlatno-ljubičasta varijanta dovoljno upečatljiva sama posebi. Svjećice i zlatne trake mogle bi samo omesti dojam.

Pokloni neka budu u skladu s borom ili jelkom. Dakle, uzmite zlatni, ljubičasti papir ili neki sjajni papir u srodnoj boji, primjerice pink ili boju ciklame i darove postavite uz bor. One lošije umotane, naravno, stavite pozadi.

Na blagdanski stol, umjesto klasičnih dekoracija, postavite zlatnu zdjelu i do vrha je ispunite ostatkom ljubičastih kuglica, a slične dekoracije možete postaviti i drugdje po stanu.

Kako urediti blagdanski stol

Bladanski stol neka bude dekoriran u istom stilu, Pretpostavljamo da nemate ljubičaste ili zlatne tanjure, no dovoljni će biti dodaci u toj boji, poput salveta, čaše, poneke zdjelice, stolnjaka i nadstolnjaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju