Stan uspješne arhitektice Ivane Lee Korejzl po ničemu nije prosječan, građanski ni uobičajen. Kamere će vas odvesti u njezinu oazu francuske garderobe, rimske kupaonice i belgijskog konja koji pomno čuva njezino carstvo

Ulazak u dom uspješne arhitektice Ivane Lee Korejzl nalikuje u ulazak u slobodu. Nakon što vas je sprovela hodnikom u kojem poput umjetničkih instalacija vise njezine najdraže odjevne kreacije, pokazat će vam kupaonicu - potpuno otvorenu, vrata nema...

- Ovo je moj omiljeni Chloe baloner koji ima neku svoju priču. Jako me podsjeća na Francusku, kaže Ivana koja voli i casual odjeću, Lanvina, ali i odjeću koju zove delirij i koja nije za svakodnevne prilike.

Druga je prostorija kupaonica, koja podsjeća na starorimsko kupalište. Vrlo je prostrana, velika je poput sobe i omiljena je prostorija njezinog sina koji tu jako voli boraviti.

Njezini su se gosti već navikli da nemaju one prave privatnosti, no toliko je udaljena od dnevne sobe da, priča Ivana, nitko ni ne obraća pažnju.

I da tu je konj, koji poput crnog pastuha dominira velikom prostorijom i koji je 'dogalopirao' čak iz Belgije i koji je možda najveći umjetnički primjerak u njezinom stanu prepunom umjetnina.

Spavaća soba je, priča arhitektica, najmirnija prostorija u njezinom domu, pa iako ima dosta zlatne boje, pomalo je spartanska.

Kuhinja ima sve što treba i domaćica voli kada se njezini gosti okupe dok ona kuha i uživaju u raznim delicijama koje spravlja, baš poput Jure Gašparca koji je kušao slasne zalogaje fracnuskog kozjeg sira.

Više na stranicama inMagazina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju