Svestrana Nikolina Pišek u svom novom projektu izrazila je jednu sasvim novu stranu svoje kreativnosti. Lijepa voditeljica krenula je u dizajnerske vode kreirajući posteljinu

Naša poznata voditeljica Nikolina Pišek krenula je u dizajnerske vode. Nije se pojavila je jednom od brojnih modnih događanja u Hrvatskoj, jer njezine kreacije su nešto malo drugačije.

Naime, Nikolina je sve češće gost zagrebačkih brežuljaka gdje se nalazi tvornica TKZ u kojoj voditeljica, osim što dizajnira, prati cijeli proces nastajanja posteljine sa svojim potpisom.

Nikine kreativne ideje zasjale su i u susjednoj Srbiji gdje je dizajnirala liniju donjeg rublja

'Vratila sam se svojim dizajnerskim korijenima, ali na jednom sitnom nivou' skromno je rekla lijepa voditeljica.

Osim što će mnogi hrvatski kreveti ubuduće biti 'odjeveni' u lijepo dizajniranu posteljinu koja će biti upakirana u glamuroznu crnu kutiju, Nikine kreativne ideje zasjale su i u susjednoj Srbiji gdje je dizajnirala liniju donjeg rublja.

Iako je voditeljica planirala izraditi sofisticiranu i elegantnu zimsku kolekciju posteljina, zbog problema s dobavljačima tkanina od ideje je morala odustati i baciti se na osmišljavanje jednako privlačne proljetne kolekcije.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju