Željela ga je Michelle Obama, a lista njegovih klijenata sadrži imena brojnih celebrityja, Stevena Speilberga, Dustina Hoffmana, Briana Grazera,Ruperta Murdocha. Cindy Crawford... Michael S. Smith dizajner je kojeg vole svi, upravo zbog njegovog nepretencioznog stila.

Michael dijeli moju viziju stvaranja obiteljske atmosfere u našem novom domu, u koji će uklopiti i ideje najvećih američkih umjetnika i dizajnera, kazala je Michelle Obama

Kada je prošle godine objavljena vijest kako će Michael S. Smith biti glavni dekorater Bijele kuće, jasno se mogao pretpostaviti i u kojem se smjeru kreću ideje Obaminih.

Proslavljeni dizajner Smith, koji na listu svojih klijenata ubraja Stevena Speilberga, Dustina Hoffmana, Briana Grazera, Ruperta Murdocha, Cindy Crawford poznat je kao dizjaner koji ne voli luksuz, a namještaj nabavlja u različitim trgovinama srednjeg ranga.

K tome, Smith, za razliku od mnogih kolega koji u svojim vizijama često skreću ka tome da stambeni prostori nalikuju izložbenim salama s eksponatima, postao je priznat upravo zbog svog casual, obiteljskog stila, a to je ono što je Michelle Obama i željela.

Naime, nakon dugo vremena u Bijeloj će kući boraviti i djeca, 10. godišnja Malija i 7.godišnja Sasha Smith, pa je Smith posebnu pažnju posvetio dječjim sobama. Osim toga, budžet koji Kongres dodjeljuje za renoviranje odnosno preuređenje Bijele kuće nije prevelik iznosi sto tisuća dolara. Za neke premalo, no za Smitha dovoljno.

Michael dijeli moju viziju stvaranja obiteljske atsmofere u našem novom domu, u koji će uklopiti i ideje najvećih američkih umjetnika i dizajnera', pojasnila je Michelle Obama svoj izbor dizajnera.

Smith je pak još prije nekog vremena izjavio kako bi rado želio preurediti Bijelu kuću, jer mu je dosta dosadnih boja.

I tako će Bijela kuća biti presjek Obama - Smith - u casual stilu, naglašenog obiteljskog ozračja i sveameričkog ugođaja.

Kao i Michelle Obama i Smith voli djela američkih umjetnika dvadesetog stoljeća, pa će se time pridonijeti sofisticiranoj i obiteljskoj atmosferi Prve obitelji Amerike.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju